BICs videonysshow: 5 Altcoins för maj 2021


I det här avsnittet av BeInCrypto-videons nyhetsshow tittar programledaren Jessica Walker på valen för May’s Top 5 Altcoins. Vi kommer att titta på relevanta nyheter och senaste prisrörelser.

Dogecoin (DOGE)

Vad mer kan vara nummer ett på vår lista över topp altcoins för maj 2021 men dogecoin (DOGE)? Priset steg 20% ​​igår efter Elon Musk refereras myntet och hans kommande utseende på Saturday Night Live.

Mark Cuban pratade också om dogecoin på Ellen Show. Han nämnde hur han köpte myntet med sin son medan det fortfarande var lägre än ett öre. Detta utlöste en ny våg av köp och vid tidpunkten för inspelningen handlas det runt $ 0,30.

All denna aktivitet kan föra den meme-inspirerade kryptovalutan till ett rekordhögt värde över $ 0,45 och har gett rädsla för en potentiell bubbla igen. Men ”Dogearmén” känner definitivt inte så. Tittar vi på diagrammet ser vi att den bredare uptrenden fortfarande är på jobbet, men vi märkte också att det höga $ 0,45 inte testades igen.

Källa: TradingView

Detta ger oss två konkurrerande trendlinjer, som sätter igång dogecoin för en breakout under de kommande dagarna. Beroende på nya starka fundamenta, eller om samhällets entusiasm är tillräckligt hög, kan det gå åt båda hållen.

Binance mynt (BNB)

Därefter har vi Binance-mynt (BNB). Plattformstoken har sett en solid uppgång nyligen. Detta drivs av en rekord BNB-bränning av Binance och trenden med Binance Smart Chain-mått.

För några veckor sedan svarade tokenbränslen för BNB på 600 miljoner dollar under första kvartalet 2021. Detta minskade cirkulationsutbudet och antyder att börsen genererade cirka 750 miljoner dollar i kvartalsresultat. Förutom att token brände, BNB gynnades av det dagliga antalet transaktioner på Binance Smart Chain överträffade fem miljoner.

Och genom att fortsätta NFT-trenden hade Binance just sin första NFT-plattform IDO som såldes på fem minuter. Detta baserades på ett försök från Polkastarter, ett Polkadot-driven protokoll som lanserade en NFT-plattform som heter Refinable. Med det kan användare skapa och hantera NFT-filer i Binance Smart Chain.

Du kan se alla dessa grundläggande reflekteras i det dagliga diagrammet, där två områden har bildats.

Källa: TradingView

Ett avbrott över $ 600-nivån kan signalera ett starkare drag, men vi måste säga att det grundläggande bakom denna uppåtgående trend verkar ganska starkt. Om ett avbrott över $ 600 dollar skulle inträffa, tror de flesta handlare att vi är på väg mot $ 800.

1 TUM

Nummer tre på vår lista är 1INCH-token, som nyligen har väckt stor uppmärksamhet. 1INCH är den ursprungliga token för 1inch-börsen, en decentraliserad växelaggregat. Istället för att byta tokens från en enda likviditetspool i en DEX, samlas 1-tums över olika pooler och föreslår det mest effektiva sättet att handla tokens.

1INCH-diagrammet visar ett intervall som har fångat priset de senaste två månaderna.

Men det kan finnas ett uppskruvat tryck här, eftersom intresset för detta decentraliserade utbyte har ökat.

Monero (XMR)

Monero har gjort lite comeback nyligen. Efter att det klättrade över 200% i år bestämde vi oss för att kolla in det. Denna sekretessfokuserade krypto handlas strax under de allra högsta nivåerna som nåddes långt tillbaka 2017.

Momentum för XMR såg en märkbar uppgång i början av februari. Detta var tack vare ansträngningar från medlemmar i monero-communityn för att få XMR till som betalningsalternativ på Teslas webbplats.

Förslaget misslyckades, men ansträngningen väckte stor uppmärksamhet. Projektet fick också en fart i fart efter den framgångsrika granskningen av Bulletproofs +. Detta är nätverkets nya nollkunskapssystem som möjliggör lättare, mindre monero-transaktioner.

Diagrammet här behöver inte för mycket analys. Det som är förvånande här är att ingen verkar prata om det!

Källa: TradingView

Momentum är starkt och rekordet på $ 477 kommer sannolikt att nås under de kommande dagarna och veckorna. Det har varit väldigt lite vinsttagande eller intresse att sälja under denna körning och fart kan fortsätta ett tag.

Solana (SOL)

Vår sista val för altcoins i maj är solana. Det verkar vara en annan mottagare av de höga gasavgifterna på Ethereum (ETH), nätverk under de senaste månaderna.

Enligt deras egna ord är Solana ”en snabb, säker och censurresistent blockchain som ger den öppna infrastruktur som krävs för global adoption.” Således har priset skjutit i höjden för att återspegla det ökade intresset för detta stigande alternativ för DeFi och NFT. Den står för närvarande på # 13 när det gäller marknadsvärde och sitter ovanför välkända stjärnor och USDC-stablecoin.

Solanas pris har ökat med över 3 000% sedan början av året då ett SOL-mynt var värt $ 1,50. Men till skillnad från liknande 5 000% vinster som ses i dogecoin, verkar användningen och utvecklingen av solana vara de viktigaste drivkrafterna här.

Källa: TradingView

Som du kan se på diagrammet växte det medan den bredare kryptomarknaden också har sett en kraftig ökning, men till skillnad från de mer populära kryptovalutorna slutade den inte att andas. Drivkraften här verkar riktigt solid, och nästa mål kan vara $ 60 om körningen fortsätter, så det är definitivt en att titta på!

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link