BIC: s Crypto Video News Show: Coinbase Update


I det här avsnittet av BeInCrypto-videons nyhetsshow talar värd Jessica Walker Coinbase, en vecka efter dess historiska offentliga erbjudande på Nasdaq. Vi kommer att förklara den stora försäljningen som inträffade den första dagen av handeln, och i de hausseartade och baisseartade fallen för Coinbase framöver.

Ägarnas dumpning förklaras

Efter den första pressen som såg att företaget värderades till över 100 miljarder dollar såg vi nästa att insiders sålde ungefär 5 miljarder dollar i lager. Bland dem var VD Brian Armstrong, Coinbase-chef Brian Wilson och värdepappersföretaget Andreesen Horowitz.

Se BIC: s senaste Crypto Video News Show här:

Många tolkade detta som brist på förtroende för företaget och skyllde det för att tappa aktiekursen. Men det här är en vanlig förekomst kring börsintroduktioner när tidiga investerare kan dra nytta av sina initiala investeringar.

Källa: TradingView

Den kritiska aspekten att tänka på är hur mycket de sålde. Armstrong skilde sig med endast 1,5% av sina innehav, vilket inte visar någon brist på förtroende för Coinbases framtidsutsikter.

Bullish Scenario för Coinbase

I blått har du Coinbases intäkter och i rött överlappande är Bitcoins pris, vilket visar en tydlig relation.

Källa: Coindesk

Det var också populära företag som Grayscale, MicroStrategy och Tesla som också banade väg för Coinbase-noteringen. Och det är dessa institutionella investerare som Coinbase kommer att försöka locka de närmaste åren.

Institutionella investerare har verkat ovilliga att delta i kryptorallyt. Ett offentligt företag som erbjuder enklare tillgång och exponering för kryptotillgångar är dock ett bra sätt att göra det. Om Coinbase vinner sitt förtroende skulle de definitivt ha ett försprång i detta lopp, och beståndet kan växa under många år framöver.

Bearish Scenario för Coinbase

På baksidan finns det också ett baisseartat scenario, ett där Coinbase faller eller till och med kollapsar. Egentligen finns det några.

Ett anmärkningsvärt scenario skulle vara en kryptovinter som kväver Coinbase-intäkterna och saktar ner dess framsteg. När handelsvolymen minskar och andra börser erbjuder lägre avgifter för att ytterligare sammanfalla med branschens tillväxt kan Coinbase kämpa för att upprätthålla tidigare resultat, vilket leder till en nedgång i deras aktiekurs.

Men just nu finns det inte så många indikationer på det, så ett annat baisseartat scenario verkar mer troligt. Det är en som involverar stark konkurrens från flera sidor som redan håller på att utmana Coinbases dominerande ställning. Kraken har redan meddelat att de kommer att utfärda ett offentligt erbjudande. Dessutom har PayPal och Square kommit in på kryptomarknaden och har meddelat ambitiösa planer som kan skada Coinbase.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link