BHOLDUS lanserar 400 gånger snabbare tvärkedjeplattform


BHOLDUS lanserar tvärkedjeplattform med 400 gånger snabbare än den för nuvarande populära blockchains.

Den Singapore-baserade startupen erbjuder en one-stop-shop-blockchain-utbytesplattform som tillhandahåller krypterade finansiella lösningar för små och medelstora företag, med ett huvudmål – att bli nästa blockchain-enhörning i Sydostasien.

Enligt SME Finance Forum står sydostasiatiska företag inför en kapitalbrist på nära 300 miljarder US-dollar. På en av de större tillväxtmarknaderna i regionen, medan privata företag står för över 97% av det totala antalet företag, får de mindre än 22% av den totala finansieringen från banker, vilket indikerar ett gap på upp till 21 miljarder US-dollar. .

Som ett resultat rör sig lånen gradvis online, och volymen autolån når 29% sammansatt årlig tillväxt. Att komma före kurvan arbetar Bholdus för att ansluta små och medelstora företag i regionen med finansieringsmöjligheter från kryptoinvesterare.

One-stop shop för DeFi för små och medelstora företag

Bholdus är en blockchain som är dedikerad till decentraliserade finansiella (DeFi) applikationer, kedjade med digitala tillgångsekonomier med direkt integration med andra DeFi-nätverk som Binance, Ethereum och Polkadot.

Starten ger små och medelstora företag en mängd lån som säkerhet ställts av en hybrid av krypto- och icke-fungibla tokens (NFT) som representerar verkliga, reviderade tillgångar. Samtidigt stöds kryptoinvesterare för att sätta sina tillgångar och säkert tjäna intressen via olika källor, inklusive utlåning för en stabil inkomst.

Med tiden hoppas man att Bholdus kommer att bli en plattform som uppfyller alla små och medelstora företags DeFi-behov – utlåning, upplåning, digitala tillgångspooler, tokenisering, ekosystem för blockchain-nätverk, blockchain-institutioner, etc.

Säker och transparent åtagande

Bholdus tillåter upplåning via kedjan mot olika säkerheter som förvaltas av pålitliga smarta kontrakt. Kontrakt skrivna av communityutvecklare och användare ställs under väsentliga skydd för att förhindra skadliga, dåliga aktörer såväl som oerfarna utvecklare.

Den Singapore-baserade startupen tar ytterligare ett steg med Decentralized Autonomous Organization där förtroende är inbyggt i systemet och samhället har incitament att styra, hålla det lönsamt och hållbart.

Onboarding management och strategiska rådgivare

Med tydliga regler, ung befolkning med hög kryptoanpassning och ett lopp mellan centralbanker för att utveckla digitala valutor, är Singapore ledande i kryptovalutabranschen.

Den blockchain-baserade fintech som grundades 2018, samlar Bholdus ett team av experter inom FinTech / Blockchain och en Advisory Board som består av C-nivå chefer från etablerade MNC. För närvarande bygger Bholdus också blockchain-lösningar för kapitalhanteringssystem och distributionskanaler för multinationella företag i regionen.

BHOLDUS token (BHO)

BHO stimulerar önskat beteende i Bholdus interoperabla blockchain-nätverk. Att äga BHO-tokens ger användarna en andel i Bholdus-nätverket. Deltagare använder BHO för att betala för transaktionsavgifter, betala som validerare och delta i Bholdus on-chain-styrning. Dessutom hjälper BHO-token till att säkerställa kedjesäkerhet genom att belöna BHO-innehavare i Parachain-lånet och genom att distribuera en blockbelöning till validerare och nominerare.

När ekosystemet för Bholdus-tokenägare växer kommer BHO-token att fånga det ökande värdet som tokenägare tillhandahåller via vart och ett av dess verktyg. Enligt Bholdus Whitepaper kommer det totala utbudet av BHO-tokens att vara 10 miljarder token och myntade vid lanseringen av huvudnätet och förvaras i BHO-reservpoolen för distribution mellan investerare, bidragsgivare och deltagare till nätverket.

Från och med nu lanserar Bholdus omgångar för privat försäljning i syfte att finansiera investerare, early birds och BHO-innehavare.

Uppdatering: Nästan 50% slots är fullbokade den första dagen i privat försäljning.

BHO-Tokenomics

Totalt utbud: 10 000 000 000 BHO-tokens

Period: 24 juni 2021 – 17 september 2021

Privat försäljning: 24 juni – 15 juli 2021, 1 miljard BHO-token för investerare

Early Bird: 16 juli 2021 – 16 augusti 2021 | BUSD 0,0025 | Tillgängligt utbud: 2 miljarder BHO-tokens.

Offentlig försäljning: Registrering: 6 augusti – 16 augusti | Försäljning: 17 augusti – 17 september 2021 | BUSD 0,005 | Tillgängligt utbud: 1 miljard BHO-tokens.

Du kan besöka BHOLDUS webbplats för mer info.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link