BEAM testar igen breakout-nivå och syftar till $ 2,50

Beam (BEAM) har minskat sedan den nådde ett högt pris den 11 april.

Trots nedgången har BEAM validerat den tidigare breakout-nivån som stöd. Det förväntas studsa från denna supportnivå och gradvis öka mot ett nytt högt pris genom tiderna.

BEAM All-Time High

Den 11 april nådde BEAM ett högt pris på hela $ 4,11. Medan den sjönk efteråt tjänade minskningen till att validera 1,50 $ -området som stöd.

Före all-time high fungerade samma område som motstånd.

Inuti den har token skapat flera långa nedre vickor, tecken på köppress.

Dessutom har RSI genererat dold hausseartad divergens, ett hausseartat fortsättningstecken. Stokastisk oscillator har gjort ett hausseartat kors.

Medan MACD minskar är det fortfarande positivt.

Om BEAM studsar som förväntat skulle nästa motståndsområde ligga på $ 2,58. Det hittas genom att använda en extern fib retracement vid den senaste droppen.

Kortvarig BEAM-rörelse

Det kortare tvåtimmarsdiagrammet visar att symbolen handlas i en symmetrisk triangel. Även om detta betraktas som ett neutralt mönster, sker det efter en uppåtgående rörelse. Därför skulle en breakout vara mer sannolikt.

Utöver detta är både MACD och RSI hausse, i linje med det dagliga diagrammet. Därför förväntas ett breakout från detta mönster.

Vågräkning för BEAM

Kryptovalutahandlare @ Mesawine1 skisserade ett BEAM-diagram och uppgav att det befinner sig i en förlängd våg tre och kan gå mot $ 5 och högre.

Detta är ett möjligt antal som fortfarande är giltigt. Men på grund av den triangel som vi har skisserat är det också troligt att den aktuella rörelsen är en del av våg fyra (orange).

I det här fallet förväntas token bryta ut och gå mot $ 2,5 och potentiellt $ 3,25. Målen hittas med hjälp av en fibprojektion på vågorna 1-3.

Slutsats

För att avsluta förväntas BEAM bryta ut från den nuvarande symmetriska triangeln. Senare är det sannolikt en uppåtgående rörelse mot $ 2,5.

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link