BAT studsar över långsiktigt stöd


Den 22 juni slutförde Basic Attention Token (BAT) ett dubbelbottenmönster nära det horisontella supportområdet på 0,41 $.

Den har rört sig uppåt sedan och bröt ut från en fallande motståndslinje den 30 juni.

Dubbel botten

BAT har rört sig nedåt sedan den 9 april, då det nådde ett högt pris på $ 1,69. Efteråt skapade den en lägre höjd den 7 maj och återupptog sin nedåtgående rörelse i en accelererad takt.

Den 22 juni nådde token ett lägsta värde på 0,42 dollar. I förhållande till priset den 23 maj skapade detta ett dubbelt bottenmönster. Mönstret gjordes i det horisontella stödområdet på 0,41 $, vilket är supportnivån 0,786 Fib retracement.

Den dubbla botten anses vara ett hausseartat vändningsmönster. Utöver detta kombinerades det med hausseartad divergens i MACD, RSI & Stokastisk oscillator.

Om en uppåtgående rörelse skulle följa skulle det närmaste motståndet vara mellan $ 0,89 – $ 1,03.

Diagram efter TradingView

Det kortare siktstabellen visar att BAT har brutit ut från en fallande motståndslinje. Detta stöder möjligheten att det kommer att fortsätta öka mot det tidigare beskrivna motståndsområdet.

Diagram efter TradingView

Vågantal

Kryptovalutahandlare @ Mesawine1 skisserade ett BAT-diagram och uppgav att ett omprövning av $ 0,60-nivån skulle ge en bra inträdemöjlighet.

Diagram efter TradingView

Som framgår ovan har BAT redan brutit ut från den nedåtgående motståndslinjen.

Dessutom ser den nedåtgående rörelsen ut som en färdig baiss impuls. På grund av överlappningen måste det dock vara en diagonal.

Ändå indikerar detta att den mest troliga rörelsen skulle vara en studs mot det tidigare beskrivna motståndsområdet $ 0,89 – $ 1,03. Inriktningen på den långsiktiga trenden är dock obekräftad.

Diagram efter TradingView

BAT / BTC

BAT / BTC-diagrammet är mer avgörande hausseartat.

Efter att ha skapat en dubbel botten i 1440 satoshi-stödområdet (0,618 Fib retracement), bröt BAT ut från en fallande motståndslinje.

Utöver detta är tekniska indikatorer hausse. Den stokastiska oscillatorn har gjort ett hausseartat kors och MACD-histogrammet är positivt.

Det närmaste motståndsområdet är mellan 2145-2313 satoshis, 0,5-0,618 Fib retracement resistensnivåer.

Diagram efter TradingView

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link