Barry Silbert ser fram emot att sälja BTC till $ 100 000 till Berkshire Hathaway

VD för Digital Currency Group (DCG) Barry Silbert har sagt att han ser fram emot att sälja BTC till Berkshire Hathaway när den når 100 000 dollar.

I en nyligen tweet, Kommenterade Silbert att han ser fram emot att sälja mycket bitcoin till Berkshire Hathaway till 100 000 $.

Tweeten var i förhållande till senaste kommentarer från Berkshire Hathaway vice ordförande Charlie Munger. 97-åringen har nyligen kallat bitcoin ”motbjudande” medan han pratade vid det årliga bolagsstämman. Munger tillsammans med affärspartnern Warren Buffet har båda varit anti-bitcoin i flera år.

Dessutom hade Munger sagt att han “hatar” bitcoin framgång. Företaget har ännu inte investerat i kryptovalutan som har sett stora vinster 2021.

Silbert svarade på Mungers kommentarer och sa att han skulle sälja mycket bitcoin till Berkshire Hathaway när det slog 100 000 dollar.

På frågan av bitcoin-maximalisten Anthony Pompliano som säger ”Du kommer att sälja?”, Silbert svarade “Jag kommer gärna sälja några sats till warren efter att jag har gjort 10 000 gånger på min första BTC-investering”.

Bitcoin har haft en enorm tillväxt 2021. Med ett totalt börsvärde som exploderar rankas kryptovalutan nu före Berkshire Hathaway. Bitcoins nuvarande börsvärde uppgår till totalt $ 1,05 biljoner. Medan Berkshire Hathaway ligger på 630 miljarder dollar.

Mer uppåt förväntas för BTC

Cryptocurrency analytiker och lager-till-flöde-entusiast, Plan B förutspår att den nuvarande banan för bitcoin är $ 100.000. I en nyligen tweet, PlanB beskrivs att den nuvarande BTC-stock-to-flow-modellen skriver ut en orange prick. Något som ses före BTC ser i allmänhet mer uppåt. Detta indikerar att BTC kan gå mycket högre i framtiden.

Bitcoin har sett sitt pris återhämta sig under den senaste veckan efter ett prisfall till $ 47.000. För närvarande har BTC förvandlat motstånd till stöd på $ 55 000-nivå som tidigare indikerats av BiC. Nivån har nu hållits och kan sannolikt se att den hausseartade vändningen fortsätter till en ny rekordhög nivå.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link