Baltimore Orioles Trey Mancini till auktion NFT för välgörenhet

Trey Mancini, den första basmanen i Baltimore Orioles, planerar att sälja icke-fungibla tokens (NFT) för välgörenhet.

Mancini kommer att lansera NFT-samlingen på Ureeqa-plattformen. Mancini kommer att dyka upp på Denver’s Coors-fält för att delta i Major League Baseball-aktiviteter måndagen den 12 juli.

NFT-försäljningen är på auktion och kommer att gynna Trey Mancini Foundation. Stiftelsen fokuserar på koloncancermedvetenhet. Mancini förespråkar för närvarande medvetenheten om cancer på grund av sina egna erfarenheter av sjukdomen. Mancini missade MLB-säsongen 2020 på grund av kemoterapi för stadium 3 koloncancer.

Mancini kommenterade NFT-auktionerna och sa: ”Denna nedgång är extremt viktig för mig, inte bara är det min första erfarenhet av NFT, men orsaken ligger mitt hjärta nära.”

NFT-auktionen kommer att pågå i 48 timmar med vinnaren av den översta hyllan som tar emot fladdermusen som används av Mancini i Home Run Derby, inklusive signerade klämmor från spelaren. Extra inkluderar undertecknade slaghandskar och en en-mot-en träffsession med Mancini.

MLB aktiv i kryptoutrymmet

Mancinis förflyttning till NFT och kryptorummet är inte det första för branschen. Major League Baseball (MLB) har varit mycket upptagen 2021. Senast tillkännagav Candy Digital ett avtal med MLB om att producera NFT. Den senaste NFT presenterade Lou Gehrigs legendariska ”lyckligaste man” -tal, med intäkterna till ALS-forskning och medvetenhet.

Topps har också meddelat att det kommer att flytta till MLB. Det första NFT-däcket för baseballkort finns att köpa i WAX blockchain-nätverket.

Kanske den största affären i branschen hittills är det senaste partnerskapet med MLB och kryptovalutautbytet FTX. Affären blev det första globala utbytespartnerskapet för idrottsliga och kryptokurrency. FTX-koncernchef Sam Bankman-Fried kommenterade partnerskapet och sa ”Det är en ära för FTX att vara det första kryptovalutautbytet som förknippas med historien och traditionen i Amerikas nationella tidsfördriv.”

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.Source link