Baldi.io lanserar första decentraliserade syntetiska tillgångsprotokoll

Baldi Network, världens första decentraliserade utgivande och transaktionsprotokoll för syntetiska tillgångar på Huobis HECO-kedja, meddelade att det släpptes den 17 maj 2021. Det har utvecklats av världens ledande blockchain-utvecklare, kryptografer, forskare och experter från finansbakgrunder.

Baldi möjliggör prägling av syntetiska tillgångar som ”speglar” prisbeteendet för verkliga tillgångar. Detta görs genom att spegla växelkurserna i kedjan – vilket ger en grund för människor runt om i världen att ha större tillgång till attraktiva finansiella tillgångar utan några hinder.

Baldi-protokollet använder en multi-token-infrastruktur som innebär ett system för säkerheter, insatser, inflation och avgifter. Den stöder för närvarande syntetiska fiatvalutor, kryptovalutor (långa och korta) och råvaror. Protokollet har två typer av tokens – de viktigaste Baldi Network Token (BADI) och syntetiska tillgångar (Synths) som skapas genom att sätta BADI-tokens.

Denna patenterade samlade säkerhetsmodell gör det möjligt för Baldis användare att handla syntetiska tillgångar direkt utan behov av direkta motparter. Dessutom hjälper det till att eliminera likviditets- och glidproblem som för närvarande står inför de flesta decentraliserade protokoll.

Upprörd av den ökande efterfrågan före plattformens lansering är Valdemar Thrun, VD för Baldi Network, övertygad om att bred branschanslutning kommer att följa och säger: ”Eftersom DeFi-marknaden bevittnar exponentiell tillväxt med det totala värdet av digitala tillgångar låsta i verktygen och protokoll på över 60 miljarder, finns det ett stort behov av nästa generations stiftelse som är byggd med bättre kapital och effektivitet i åtanke för användarna. Utsikterna att bidra till att i grunden bilda grunden för digital ekonomi framåt är en stor motivator och vi tror att lanseringen av Baldi-protokollet kommer att vara ett stort steg mot att uppnå detta mål. ”

För tillfället kan användare handla dessa Synths på MDEX-börsen, med planer på notering på många andra decentraliserade börser som snart kommer att meddelas. Dessutom kan användare dra nytta av likviditetsbrytning på plattformen genom att pantsätta sina syntetiska tillgångar för att få fördelar i BADIs produktekosystem.

Genom att lägga till Baldi-styrningstoken – BADI – i likviditetspooler kan BADI-innehavare tjäna två typer av belöningar. Först får de BADI-belöningar som skapas genom den inflationära penningpolitiken. För det andra finns det Synth-utbytesbelöningar som genereras av Synth-affärer på exchange.baldi.io.

Dessutom måste alla Synths backas upp av insatta BADI med en säkerhetsgrad på 750%. BADI-spelare måste hantera sitt eget förhållande för att överstiga denna siffra, vilket de kan göra genom att bränna Synths för att öka deras förhållande eller prägla Synths för att minska det. Genom att göra detta kan de samla veckobelöningar.

”Vi är pionjären i skuldpoolspelet i HECOs ekologiska nätverk och den komplexa handelsplattformen, vilket gör det möjligt för användare att handla nästan alla tillgångar och samtidigt utnyttja HECO-fördelarna jämfört med Ethereum-motsvarigheter som inkluderar betydligt lägre transaktionsavgifter och högre transaktionseffektivitet, konstaterar Valdemar.

För mer information om Baldi-nätverket, besök https://baldi.io.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link