AXIS Token Taking Center Stage på Top 25 Crypto Exchange ProBit

Newport Beach, CA – LaneAxis tar ytterligare ett gigantiskt steg framåt i sitt uppdrag att omvandla transport via ett blockchain-backat Brokerless Direct Freight Network. Den 30 juni kommer AXIS Utility Token att göra sin debut på ett av de största och mest ansedda centraliserade kryptotillgångsbörserna: ProBit.

”Det här är en viktig milstolpe i vår utveckling som transportdatagigant”, säger Rick Burnett, LaneAxis grundare och VD.

“AXIS Utility Token är den” magiska nyckeln ”som låser upp tillgången till en oöverträffad mängd industri- och belastningsnivådata, liksom andra tillhörande tjänster. Vi är stolta över att göra vår debut på ProBit, ett av världens mest betrodda centraliserade börser. ”

ProBit är för närvarande listat som världens 23rd största utbyte per volym på CoinMarketCap, den ledande källan för analys och rankning av kryptotillgångar. ProBit har dagliga handelsvolymer som regelbundet överstiger 250 miljoner dollar, med veckotrafik till webbplatsen närmar sig 500 000 besökare. Enligt ProBit listas det bara vad det anser vara ”kvalificerade och förtjänande” kryptokurrencyprojekt.

ProBit Exchange har en ordermatchningshastighet på över 1,5 miljoner order per sekund och ett anpassningsbart användargränssnitt. Dessutom ger ProBit Exchange användarna möjlighet till en hårdvarusäkerhetsnyckel förutom 2-faktor-autentisering.

LaneAxis är inte nytt i blockchain-utrymmet. För över fyra år sedan såg vi värdet och potentialen med att digitalisera branschövergripande data, som ur nätverksperspektivet fortfarande är obefintlig fram till i dag. LaneAxis, Inc. startade sin verksamhet i juni 2015 och skapade i november 2017 AXIS Token International, en separat företagsenhet baserad på Caymanöarna. Efter genomförandet av det smarta kontraktet utplacerades AXIS-token på Etherscan i januari 2019.

För sex månader sedan samarbetade LaneAxis med blockchain-teknikföretaget PixelPlex för att integrera den tokeniserade blockchain-plattformen med det äldre LaneAxis SaaS-nätverket. PixelPlex har byggt system för företags titaner som Oracle, Mercedes-Benz, Swissbank och VeChain – som nyligen gjorde nyheter för att nå meteoriska toppar för hela sitt mynt: VET.

”Vi är stolta över att vara ombord och hjälpa LaneAxis att utveckla sin blockchain-plattform som syftar till att omvandla godstransportbranschen”, säger Alexei Dulub, VD och grundare av PixelPlex.

“Med 3.400+ investerare och 3 miljoner dollar samlade in via Reg. CF på bara 14 veckor, vårt partnerskap har redan visat sig vara en framgång. Projektets debut på ProBit Global Exchange kommer att skapa ännu större exponering och bygga förtroende för plattformen. Vi ser fram emot att nå nya milstolpar med LaneAxis. ”

Här är en ögonblicksbild av de olika användningsfall för AXIS Utility Token:

  • Nätverkskopplingar: De 1,8+ miljoner nätverksföretagen skickar inbjudningar att ansluta direkt till avsändare för att bygga sitt eget ”personliga” direktnätverk. AXIS-token kommer att användas för att få tillgång till 100.000+ avsändare i vår databas. Omvänt kommer avsändare att använda AXIS-token för att fråga nätverket för att ansluta direkt till lastbilsföretag. När LaneAxis expanderar globalt kommer samma nätverksfunktionalitet som används i USA att introduceras till andra länder. Som vi har lärt oss genom forskning och många utländska förfrågningar behöver praktiskt taget alla länder på jorden lika mycket ett direktfraktnätverk och dess inbyggda fördelar – som kommer att realiseras via AXIS-token.
  • Spårning av försändelse: Transportföretag tilldelar last till sina förare med transporter som spåras via FreightVISION-appen – som är knuten direkt till portalen för leveranshantering. AXIS-symboler mäter KPI: er som förarens prestanda, plats- och lastningstider och godsdynamik. AXIS-token kommer att göra varje förares prestation – bygga en ”FICO” -stil för individuella förare. En övergripande prestationspoäng kommer också att tillämpas på lastbilsföretag. Hämtnings- och avlämningsplatser kan ifrågasättas för att ge lastning och lossningstider för hantering av leveranshastighet.
  • Informationstjänster: Förare, avlastare, transportföretag och tredje parter som försäkringsbolag kommer att kunna köpa informationstjänster från LaneAxis i utbyte mot AXIS-tokens. Informationstjänster kan innefatta: väntetider vid destinationer, uppgifter om kvarhållande tid, statistiska rapporter för reklamföretag, försäkringsbolag, federala och statliga myndigheter, samt alla typer av olika branscher knutna till transport / försörjningskedjan.
  • Andra tjänster: LaneAxis-plattformen kommer att erbjuda nya tjänster till sina användare, som kan omfatta decentraliserad utlåning, matchmatchning, handel med reservkapacitet, försäkringsmarknad, nätverksannonsering och regeringar som är intresserade av ett transportnätverk som paketerar luftfartsnätverket. Dessa tjänster betalas i AXIS-tokens.

ProBit kommer att vara det första – men inte det enda – centraliserade utbytet som AXIS-token kommer att visas på. Den digitala tillgången har redan godkänts för notering på flera andra börser. Vi förväntar oss att token noteras på 4-5 börser i slutet av augusti.

Samtidigt med den pågående token-försäljningen och börsnoteringen har LaneAxis samlat in över 3 miljoner dollar i en Crowdfund-kampanj (Reg. CF) -kampanj på StartEngine.

För att lära dig mer om AXIS-token och läsa vår vitbok, besök den officiella Axis token-webbplatsen. Klicka här för att lära dig mer om LaneAxis Brokerless Direct Network.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link