Automatiserad handel dominerar på finansiella marknader

Idag dominerar automatisk handel de finansiella marknaderna. Människor använder speciell programvara, robotar och bots för att optimera handelsprocessen och maximera vinsten. Kryptovalutamarknaden har inte lämnats åt sidan: alla tekniker som presenteras används också här.

Enligt statistiken görs cirka 70% av transaktionerna på aktiemarknaden med hjälp av olika robotar och robotar. Varför är det mindre troligt att handlare handlar själva och litar på den här verksamheten för maskiner? Det finns flera orsaker till detta:

 1. Programvara eller robotar har ingen mänsklig faktor. En näringsidkare kan göra ett misstag med att fylla i en order, glömma att stänga den eller något annat. Programvaran eller roboten handlar endast enligt de inställningar som den ursprungligen har ställts in, så det finns ingen möjlighet till fel eller felaktighet.
 2. Processens hastighet. Handlare kan inte analysera flera handelspar eller marknader samtidigt. Dessutom måste du öppna många erbjudanden. Robotar gör alla dessa saker perfekt.
 3. Mångsidighet och skalbarhet. Genom att skaffa en programvara eller robot kan du anpassa den efter dina önskemål. Om en näringsidkare beslutar att byta marknad för handel (till exempel från en aktie till en kryptovaluta) kan programvaran enkelt konfigureras om.
 4. Handel kommer att äga rum när som helst på dygnet. Handelsrobotar behöver inte sova, så att de kan handla dygnet runt och göra vinst för sin ägare.

Om vi ​​pratar om automatiserad handel kommer två typer att tänka på: algoritmisk handel och högfrekvent handel.

Båda typerna av handel har funnits under en tid och marknadsaktörerna är villiga att använda dem. Det finns dock en betydande nackdel varför algoritmisk och högfrekvent handel inte utförs av alla marknadsaktörer – det är priset.

För att ha råd med bra programvara måste du lämna en betydande summa pengar. Förutom att köpa programvaran måste du också ställa in den korrekt, och om näringsidkaren inte känner till den, måste du också betala för den.

Om du har en förståelse för marknaderna men inte har medel för att ha råd med dyr programvara för algoritmisk och högfrekvent handel – använd RevenueBots tjänster.

Det är en designer av handelsbots som kan handlas på de bästa kryptovalutabörserna: Binance, FTX, Exmo, Bitfinex och andra. RevenueBot har funnits på marknaden sedan 2018 och sedan starten har tjänsten grundligt utarbetat de erbjudna tjänsterna.

Fördelarna inkluderar följande:

 1. Variationen i bot-inställningarna, vilket gör att du kan implementera en mängd olika handelsstrategier.
 2. Tjänsten tar inte betalt för att skapa en handelsbot. Provisionen börjar debiteras först från det ögonblick som boten får vinst. Provisionsbeloppet är 20% av den erhållna vinsten, men inte mer än $ 50 per månad, för var och en av de tre typerna av handel: SPOT, Futures USDS-M, Futures Coin-M.
 3. Näringsidkaren behöver inte hålla datorn påslagen 24/7, eftersom boten fungerar från molnlagring.
 4. Bot ansluter till börserna med API-nycklar, som ger snabbast möjliga uppdatering av offerten.
 5. Tjänsten har en marknadsplats där du kan köpa en färdig botkonfiguration, sälja en lönsam och få ytterligare intäkter, samt köpa en mentortjänst från en erfaren användare.
 6. Ett remissprogram som gör att tjänstens kunder kan tjäna pengar utan att ens börja handla.
 7. Kunskapsbasen och operativ support löser eventuella kundfrågor.

Mer information om RevenueBot finns på tjänstens officiella webbplats.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på egen risk.Source link