Augur lanserar ”Augur Turbo” på Polygon för att utöka sportbettingprogrammet

[ad_1]

Den decentraliserade marknadsföringsplattformen Augur tillkännagav måndagen lanseringen av en ny sportsbook, Augur Turbo, som kommer att leva på Polygon Layer 2-nätverket.

Augur är en decentraliserad förutsägelsemarknad grundad på Ethereums (ETH) ERC-20-protokoll. Ursprungligen startade utvecklingen 2014, Augur är en av pionjärerna för kryptoprognosmarknader med målet att ”demokratisera” och decentralisera finans. Prediktionsmarknader, precis som den som Augur använder, förlitar sig främst på ”visdom från publiken”.

Övergången till att satsa på Polygon kommer att sänka Augur-avgifterna, som ibland kan ersätta vad vadaren vinner i första hand. Augur hävdar att ”traditionella vadbörser är mycket centraliserade och inför ett stort antal begränsningar för användare, såsom att begränsa utbetalningar och uttag, avgiftsavgifter på 5% till 10% och begränsa de typer av marknader som kan skapas.”

Augur Turbo kommer att integrera Chainlinks orakelnätverk för att göra det möjligt för användare att skapa sina egna vadmarknader för bland annat Major League Baseball, National Basketball Association, olika MMA-kampanjer och OS. Data som statistik, poäng och scheman kommer att levereras via Chainlink. Ännu viktigare, för spelarna, är att data för att reglera vad kommer att finnas omedelbart tillgängliga efter att spelet avslutats eller när marknaderna stängs.

I april lanserade Polygon en fond på 150 miljoner dollar med målet att göra DeFi mer tillgängligt och kostnadseffektivt för de nästa miljoner användarna. Då sa projektet att en rad högprofilerade DeFi-plattformar, som Curve Finance och Aave, hade lanserat i nätverket för att erbjuda snabbare och billigare DeFi och öppna branschen upp lite mer.

Det har funnits fler protokoll som söker Layer 2-implementeringar och bättre skalningslösningar eftersom Ethereum-nätverket har ansträngts under den ökade efterfrågan. Till exempel lanserade mStable infrastrukturprotokoll mStable i ett Layer 2-nätverk för snabbare och billigare transaktioner. Det valde också Polygon-plattformen. Det främsta resonemanget bakom detta är att undvika trängsel i Ethereum-nätverket.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

[ad_2]

Source link