ATOM slutför korrigering, förväntas fortsätta

[ad_1]

Priset på Cosmos (ATOM) har ökat sedan den 23 april och siktar på en ny rekordhög nivå.

ATOM förväntas lyckas nå en ny rekordhög nivå. Efteråt kommer det sannolikt att gå mot målen nedan.

ATOM studsar av stöd

ATOM har flyttat uppåt sedan den 23 april, då det studsade på supportområdet på $ 17. Hittills har den lyckats nå en topp på 27,18 dollar, strax under det höga priset på 28,50 dollar.

Trots misslyckandet att nå en ny höjd är tekniska indikatorer hausse. Detta framgår särskilt av det hausseartade korset i den stokastiska oscillatorn och RSI-korset över 50. Dessutom är MACD positiv och ökar.

Därför förväntas token öka och så småningom nå ett nytt högt pris.

ATOM har flyttat sig över 0,786 Fib retracement-motståndet. Baserat på det dagliga diagrammet finns det därför inget märkbart horisontellt motståndsområde.

Diagram efter TradingView

Vågantal

Kryptovalutahandlare @ Mesawine1 skisserade ett ATOM-diagram och sa att den pågående breakout kunde ta det hela vägen till $ 40.

Källa: Twitter

Vågräkningen antyder att ATOM verkligen har slutfört våg fyra (vit) av en långsiktig hausseimpuls med sin 23 april-låg.

De två mest troliga målen för toppen av den uppåtgående rörelsen finns på $ 32,5 respektive $ 42,2.

De hittas med hjälp av en Fib-projektion på vågorna 1-3.

Diagram efter TradingView

ATOM / BTC

ATOM / BTC-diagrammet är också hausseartat. Den har rört sig uppåt sedan den 13 mars, då den återvände 3200 satoshi-området och validerade det som stöd.

Uppåtgående rörelse stöds också av tekniska indikatorer. MACD & RSI ökar, den förstnämnda är positiv medan den senare är över 50. Dessutom har den stokastiska oscillatorn gjort ett hausseartat kors.

Nästa närmaste motståndsområde finns på 55 000 satoshis.

Diagram efter TradingView

Avslutningsvis förväntas ATOM nå en ny rekordhög nivå. Efteråt förväntas det åtminstone nå $ 37,5-området, eventuellt gå hela vägen till $ 42,2

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, Klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.[ad_2]

Source link