ASSEMBLE Protocol (ASM) stöds nu på Coinbase-förvaring

[ad_1]

Den ledande blockchain-baserade globala punktintegrationsplattformen, ASSEMBLE Protocol, har meddelat att dess verktygstoken ASM har lagts till Coinbase Custody. Detta innebär att ASM kommer att få en kylförvaringslösning från en av de största förvararna i kryptosfären, Coinbase Custody.

Coinbase Custody för att tillhandahålla vårdstöd för kylförvaring för ASM

ASM: s stöd för Coinbase Custody har officiellt bekräftats av Coinbase Institutional den 3 maj klockan 17 PDT, vilket har avslöjats i deras Twitter-handtag.

Enligt deras tweet godkände Coinbase Custody officiellt ASM-token för att läggas till deras förvaring av kylförvaring efter teknisk och efterlevnad av token. Detta är en viktig milstolpe för ASSEMBLE Protocol, med tanke på att användare på Coinbase Custody nu kan komma åt token. Custodial-plattformen anses vara en av de största och mest betrodda krypto-deponeringslösningarna för enskilda och institutionella investerare.

Tillägget av ASM till Coinbase Custody förväntas ge en ny nivå av säkerhet och förtroende för ASSEMBLE-protokollet. Som en del av denna förvaringsstödprocess kommer Coinbase Custody nu att möjliggöra insättningar och uttag för ASSEMBLE Protocol token (ASM). ASM-tokeninnehavare kan nu få tillgång till ett nytt alternativ för förvaring av sina innehav.

Det bör noteras att Coinbase Custody erbjuder förvaringstjänster till 90 digitala valutor.

ASSEMBLE Protocol-teamet ansåg Coinbase Custody för lagring på grund av plattformens tillförlitlighet, säkerhet och transparens. Sedan lanseringen för åtta år sedan har Coinbase Custody inte upplevt några säkerhetsincidenter eller förlust av kryptotillgångar till sin plattform och följer det strängaste säkerhetsprotokollet. Förutom noteringen av ASM på Coinbase Custody kan användare nu säkert sätta in och ta ut pengar utan att lämna Coinbase-plattformen.

MONTERA protokoll en unik Blockchain-plattform

Assemble-protokollet fortsätter att göra betydande framsteg i sin strävan att ge användarna obegränsad möjlighet att använda sina poäng på samma sätt som de använder kontanter utan tids- eller platsbegränsningar.

Blockchain-protokollet ger punktintegration där olika punkter kan integreras och konverteras till dess ursprungliga token ASM eller uttas genom en enda process. Dessutom ger ASSEMBLE konsumenterna flera kanaler där de kan använda sina poäng. Användare kan fritt överföra sina poäng inom plattformen eller köpa varor och tjänster inom ASSEMBLE-plattformen.

Dess unika ekosystem är utvecklat med en datainfrastruktur där konsumentdata uppdateras konsekvent i databasen. Detta innebär att annonsörer kan använda informationen för att effektivt köra sina annonskampanjer.

När konsumenter betalar för en produkt och får poäng från punktleverantören kan de byta ut dessa poäng till ASM-token via ASSEMBLE-plattformens Point Exchange. Point Exchange erbjuder en säker och säker plats för punkt till ASM-byten.

Det finns en marknadsplats inom plattformen där produkttransaktioner görs med ASM-tokens. Konsumenter kan köpa produkter från säljare till gynnsamma villkor och få belöningar genom att lämna en recension om deras köpupplevelse eller genom deltagande i samhället.

Att hålla sig till sin decentraliserade arkitektur lagras all data som samlas in från konsumenternas betalningar på blockchain. Den lagrade informationen används vidare för marknadsföringsändamål eftersom annonsörer kan bearbeta uppgifterna och kanalisera sina annonser mot att identifiera konsumentgrupper som passar deras mål.

ASSEMBLE har kunnat säkra stora partnerskap med de bästa e-handelsplattformarna STA1.COM och ClubPass de senaste månaderna. De två plattformarna tillsammans har över 800 000 användare. ASM är också noterat på den ledande koreanska börsen Bithumb och noterades nyligen på börsen på KRW.

ASSEMBLE-protokollsamfundet fortsätter att växa och noteringen på Coinbase Custody kommer bara att påskynda blockchain-plattformen. För att lära dig mer om ASSEMBLE Protocol, besök Assemble-webbplatsen och sociala medier. (MEDIUM

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.[ad_2]

Source link