AscendEX listar Radix, ett DeFi-protokoll med utvecklarincitament

AscendEX (tidigare BitMax), en global finansiell plattform för kryptokurrency med en omfattande produktsvit, är stolta över att tillkännage noteringen av Radix-tokens (EXRD och XRD) under paren USDT / XRD och USDT / EXRD den 29 juni kl 13:00 UTC.

Radix avser att ta bort tekniska barriärer som begränsar expansionen av DeFi genom att bygga ett lager-1-protokoll som direkt tillgodoser DeFi: s tekniska behov, både för dagens applikationer och framtiden för allmänna finansiella tjänster över hela världen.

Plattformen använder en full-stack-strategi, omarbetar konsensus, distribuerade virtuella maskiner, körbar huvudbokskod, DeFi-komponentbyggnad, DeFi-applikationsbyggnad och utvecklingsincitament.

Radix är det första lagret 1-protokollet som är specifikt byggt för att tjäna DeFi-ekosystemet. Radix syftar till att förbättra utvecklarupplevelsen avsevärt genom att minska DeFi-hack, buggar och utnyttjande genom att begränsa utmatningstillstånd med en FSM-runtime-miljö istället för Turing komplett.

Det erbjuder en katalog på huvudbokskomponenter där utvecklare enkelt kan kedja ihop DeFi ”money legos” för att skapa dApps. Radix har ett on-ledger incentivization schema där komponenter genererar royalty för utvecklare baserat på användning.

Målet är att göra tillgång till DeFi-projekt mainstream och så friktionsfritt som möjligt genom att inte begränsas av skala – Radix skalas linjärt och på obestämd tid genom att lägga till fler noder. Dessutom syftar Radix till att upprätthålla atomkomposibilitet – transaktioner, vid behov, avvecklas atomiskt över den globala storboken.

Detta är en viktig funktion för alla DeFi-ekosystem eftersom viktiga DeFi-funktioner, som flashlån, är omöjliga utan det.

Några viktiga kommande milstolpar för Radix inkluderar lanseringen i juli 2021, som kommer att visa kärnan i projektet. Dessutom kommer Radix att lansera radixmotorn V2 i december 2021, vilket gör det möjligt för utvecklare att bygga säkert på Radix Ecosystem.

Om AscendEX

AscendEX (tidigare BitMax) är en global finansiell plattform för kryptovaluta med en omfattande produktsvit inklusive spot-, marginal- och terminshandel, plånbokstjänster och insatsstöd för över 150 blockchain-projekt som bitcoin, eter och krusning.

AscendEX lanserades 2018 och tjänar över 1 miljon privatkunder och institutionella kunder globalt med en mycket likvid handelsplattform och säkra depålösningar.

AscendEX har framträtt som en ledande plattform av ROI på sina ”initiala utbyteserbjudanden” genom att stödja några av branschens mest innovativa projekt från DeFi-ekosystemet som Thorchain, xDai Stake och Serum.

AscendEX-användare får exklusiv tillgång till token airdrops och möjligheten att köpa tokens så tidigt som möjligt.

För att lära dig mer om hur AscendEX utnyttjar bästa praxis från både Wall Street och kryptovalutans ekosystem för att ge de bästa altcoins till sina användare, besök www.AscendEX.com.

För mer information och uppdateringar, besök webbplatsen.

För att gå med i sociala medier, gå till; Twitter, Telegram eller Medium

Om Radix

Radix avser att ta bort tekniska barriärer som begränsar expansionen av DeFi genom att bygga ett lager-1-protokoll som direkt tillgodoser DeFi: s tekniska behov, både för dagens applikationer och framtiden för allmänna finansiella tjänster över hela världen.

De utnyttjar en full-stack-strategi, omarbetar konsensus, distribuerade virtuella maskiner, körbar huvudbokskod, DeFi-komponentbyggnad, DeFi-applikationsbyggnad och utvecklingsincitament.

För mer information och uppdateringar, besök webbplatsen.

För att gå med i online-communityn, gå till; TwitterDiscord eller Telegram

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link