AscendEX lanserar Hummingbot-rabattkampanj

Delta för att dra nytta av gynnsamma avgiftsstrukturer

AscendEX, en global finansiell plattform för kryptovaluta med en omfattande produktsvit, är glada över att kunna lansera Hummingbot-rabattkampanjen för att belöna användare för handel på AscendEX med hjälp av Hummingbot Liquidity Mining Portal. Kampanjen börjar 9 juli 2021 och pågår i 60 dagar.

Under kampanjen kommer nya och befintliga Hummingbot-användare på AscendEX att kunna dra nytta av en gynnsam VIP-avgiftsstruktur som är tillgänglig för handlare med vilken handelsvolym som helst när de använder Hummingbot. Kampanjen är inställd på att erbjuda en avgift på 0 bps Maker och 5 bps Takeravgift för alla Hummingbot-användare på AscendEX.

Som en del av kampanjen kommer användare som upprätthåller tillräckligt höga handelsvolymer fortsätta att behålla tillgång till VIP-avgiftsnivåer efter kampanjens slut. För nya användare kommer rabattpriser att träda i kraft 48 timmar efter att användare registrerat sig med Hummingbots affiliate-länk. För befintliga användare träder rabattpriset i kraft 48 timmar efter kampanjens början.

AscendEX globala chef för affärsutveckling, Shane Molidor, sade: ”Vi är glada att samarbeta närmare med våra professionella handlare och marknadsförare genom att erbjuda nollavgiftshandel till alla Hummingbot-användare. Vi förstår deras affärsmodeller mycket väl och är stolta över att främja deras framgång, fortsatte Molidor, ”Vi tror att detta skulle stödja inkludering för alla deltagare – alla som är villiga att lära sig mer om Hummingbot kan delta i programmet, oavsett deras aktuella handelsavtryck. Tidigare har detta bara varit öppet för några få utvalda institutioner. ”

Hummingbots VD Michael Feng sa, ”Eftersom Ascendex är en av de bästa börserna där våra token-emittenter behöver likviditet och där våra användare vill handla är vi glada att samarbeta med dem. Tillsammans kan vi ge alla i världen tillgång till algo-handel och marknadsskapande av professionell kvalitet på en toppnivå. ”

Hummingbot erbjuder öppen källkodsinfrastruktur och en enastående öppen marknadsplats där individer får betalt för handel. Teamet grundades av Carlo Las Marias, Martin Kou, Michael Feng och Yvonne Zhang 2019 och syftar till att främja ett öppet, rättvist och inkluderande globalt finansiellt system genom att tillhandahålla verktyg och utbildning för användarna.

Hummingbots unika ”Market Making 101” -akademi gör det möjligt för alla att lära sig att handla som ett proffs. AscendEX kommer att vara den tredje börsen som stöder Hummingbots likviditetsbrytning på deras plattform.

För att uppnå maximal ROI bör AscendEX-användare delta i den här rabattkampanjen så länge den varar.

Om AscendEX

AscendEX är en global finansiell plattform för kryptovaluta med en omfattande produktsvit inklusive spot-, marginal- och terminshandel, plånbokstjänster och insatsstöd för över 150 blockchain-projekt som bitcoin, eter och krusning.

AscendEX lanserades 2018 och tjänar över 1 miljon privatkunder och institutionella kunder globalt med en mycket likvid handelsplattform och säkra depålösningar.

AscendEX har framträtt som en ledande plattform av ROI på sina ”initiala utbyteserbjudanden” genom att stödja några av branschens mest innovativa projekt från DeFi-ekosystemet, som Thorchain, xDai Stake och Serum. AscendEX-användare får exklusiv tillgång till token airdrops och möjligheten att köpa tokens så tidigt som möjligt.

För att lära dig mer om hur AscendEX utnyttjar bästa praxis från både Wall Street och kryptovalutans ekosystem för att ge de bästa altcoins till sina användare, besök www.AscendEX.com.

För mer information och uppdateringar, besök webbplatsen, Twitter, Telegram eller Medium.

Om Hummingbot

Hummingbot är en öppen källkodsplattform för kryptohandel som möjliggör decentraliserad marknadsföring. Grundades av Carlo Las Marias, Martin Kou, Michael Feng och Yvonne Zhang 2019 och har sitt huvudkontor i Mountain View, Kalifornien.

Hummingbot är ett community-driven open source-projekt som syftar till att demokratisera algoritmisk handel genom att göra sofistikerade högfrekventa handelsstrategier fritt tillgängliga för alla i världen.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på egen risk.

Source link