Arabiska kontanter: DeFi för att locka investeringar i Emiraten


Trots att arabisk olja tar slut fortsätter hela regionen att växa snabbt. Förenade Arabemiraten (UAE) har skapat en ny ekonomisk oas mitt i öknen och staten är redan redo att utmana Silicon Valley. Den arabiska kryptoindustrin växer snabbare än lokala skyskrapor. Ett av de mest uppmärksammade Crypto Valley-projekten är arabiska kontanter.

Web 3.0-ekonomi

År 2018, när investeringen i arabiska fintech-projekt översteg otroligt 320 miljoner dollar, beslutade Sheikh Mohammed bin Rashid att helt digitalisera Arabemiraten. Han tillkännagav lanseringen av ”Blockchain-strategin 2021”, som syftar till att göra Förenade Arabemiraten till en global ledare inom digitalisering. Sheiken påstår att det kommer att spara regeringen upp till 3 miljarder dollar landet spenderar på pappersarbete bara i år.

”Implementeringen av denna teknik kommer att påverka livskvaliteten i Förenade Arabemiraten och öka medborgarnas lycka. 50% av statliga transaktioner på federal nivå kommer att genomföras med blockchain-teknik till 2021. Detta kommer att spara tid, ansträngning, resurser och göra det möjligt för människor att genomföra de flesta av sina transaktioner i rätt tid, beroende på livsstil och arbete. ”

Största arabiska investeringsstrategin

Till stöd för regeringens Blockchain-strategi 2021 meddelade en kombinerad grupp arabiska utvecklare den största arabiska investeringsstrategin i mars i år. Det helt nya decentraliserade finansiella instrumentet bör göra det lättare att locka globala investeringar till planetens snabbast växande region.

Vi behövde inte vänta länge – i slutet av mars dök det arabiska projektet för den nya ekonomin 3.0 fram för världen under namnet Arabic Cash (ABIC).

Redan före utgivningen av kryptoprojektet Arabiska Cash uppmärksammades de stora fastighetsinvesteringsfonderna i Arabemiraten. En vecka efter lanseringen samlade projektet 50% av de planerade medlen för den första privata försäljningsrundan. Och från utseendet på det är det inte ens början än, eftersom projektet lovar flera högt profilerade tillkännagivanden inom en snar framtid, vilket tydligt kommer att locka de flesta e-handelsinvesterare.

Vad är arabiska kontanter och vilka lösningar erbjuder projektet?

Enligt insiders är det världens första decentraliserade finansiella projekt, som arbetar på principen om lån och insättningar, med stöd av arabiska investeringar. Det syftar till att locka nya investeringar i utvecklingen av de arabiska emiraternas digitala ekonomi. Detta innebär att nu alla som ville men inte kunde investera sina pengar i arabiska projekt nu kan göra det på några minuter från sin persondator eller smartphone.

Hittills hade problemet varit UAE: s svåra övervakning av traditionell finansiering. Investerare stod inför många hinder, från att få visum, till komplicerade förfaranden för kontoverifiering där de var tvungna att redovisa varje cent. År 2018 började emiratiregeringen genomföra reformer för att stödja digitala investeringar. Och arabiska kontanter är en direkt bekräftelse på dessa reformer.

Hur man investerar i arabiska och tjänar vinst?

(Den andra omgången av privat försäljning börjar 01.05.2021)

För att investera i arabiska kontanter är allt du behöver göra att köpa en ABIC-token. Hittills är projektet på förhand. Enligt samma insiders planeras inträde av arabiska kontanter på de första handelsvåningarna i juni i år. Under tiden kan ABIC köpas på den officiella arabiska kontantkanalen. Dessutom har projektet lanserat en officiell bot som hjälper investerare att ställa in sina plånböcker korrekt och automatiskt köpa ABIC-tokens.

Utsikterna för det arabiska kontantprojektet

Baserat på erfarenheterna av liknande DeFi-projekt när det gäller teknik kan utgången till det första kryptovalutabörsen prata om en kraftig ökning av priset på ABIC-token. Det mest slående exemplet demonstreras av DeFi-projektet Pannkaka, som fortfarande inte stöds av något annat än DeFi-teknik.

Efter att ha blivit offentligt gick värdet på CAKE-myntet från $ 0,0002 till $ 1,11 – en otrolig 5 000% ökning. För ett projekt som fokuserar på en arabisk investeringsstrategi kan dessa siffror verka som första våningen i Burj Khalifa. Dessutom planerar arabiska Cash att lista ABIC-token på ett av världens största kryptobörser, Binance, i slutet av 2021.

Förutom organisk tillväxt kan investerare förvänta sig en garanterad 35,6% pa för stapling, det vill säga för att hålla token på sitt konto. Dessa kryptoutdelningar är tillgängliga på grund av funktionerna i DeFi: s efterfrågsoberoende teknik, som belönar investerare för att lägga till och behålla en pool av likviditet.

Dessutom kan investerare ha sinnesfrid om säkerheten för sina fonder, eftersom arabiska kontanter skapas på fasthetsspråket i BEP20-protokollet på Binance blockchain. Detta innebär maximalt skydd mot hackning samt minimala överföringsavgifter.

Token typ: BEP-20 Binance Smart Chain

Token symbol: ABIC

Tokenamn: arabiska kontanter

Kontrakt: 0x4823a096382f4fa583b55d563afb9f9a58c72fc0

Total volym: 170.000.000

ABIC för privat försäljning: 4400000

Teamtoken: 1 600 000

Slutsats

Arabiska kontanter erbjuder en praktisk möjlighet att investera i de arabiska emiraternas digitala ekonomi för alla på planeten. Finansiella experter förutspår en kraftig höjning av ABIC-priset redan vid offentlig handel, som kommer att börja med slutförandet av den tredje omgången av privat försäljning – 30.06.2021. Arabiska kontanter kommer att toppa i år när det går in i ett av de största kryptobörserna i världen – Binance.

Du kan få mer information på den officiella arabiska Cash Telegram-kanalen eller på Twitter.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.





Source link