ApeSwap.Finance: A Friendly Twist on Decentralized Exchanges

[ad_1]

Tar ”Ape-ing” till nästa nivå med ApeSwap.

ApeSwap.Finance, en decentraliserad börs- och avkastningsplattform på Binance Smart Chain, har fortsatt att visa imponerande tillväxtresultat bara två månader efter lanseringen. ApeSwap har redan uppnått över $ 80.000.000 i Total Value Locked, en halv miljard dollar i handelsvolym, 200.000 unika månadsanvändare och partnerskap med främsta projekt in och ut ur BSC-ekosystemet.

ApeSwap.Finance: The Basics

Kärnan är ApeSwap.Finance en decentraliserad börs som för närvarande underlättar $ 8 000 000 – 12 000 000 USD i daglig handelsvolym. Börsen fungerar som en Automated Market Maker (liknar Uniswap), där likviditet slås samman av ApeSwap-användarbasen och belönar dessa användare för sina bidrag på olika sätt.

Specifikt kretsar de flesta av dessa mekaniker kring den inhemska $ BANANA-token, som fungerar som verktygstoken över ApeSwap. Till exempel kan användare som tillhandahåller likviditet för ett par tillgångar som finns på ApeSwap Farms-sidan tjäna $ BANANA bara genom att sätta in sina LP-token (utöver att redan tjäna en del av handelsavgifterna)! I vissa fall tjänar detta användare över 1 000% april på sina initiala likviditetsavsättningar.

Dessutom är ApeSwap Pools en avkastningsmekanism för att ge nytta till $ BANANA-tokens. Användare kan ta $ BANANA som de har köpt eller tjänat från jordbruk och satsa det för att tjäna ännu mer avkastning. Kärnan $ BANANA staking pool är att tjäna $ BANANA, men genom ApeSwap-partnerskap kan du tjäna nya tokens genom att placera din $ BANANA i olika ytterligare pooler.

ApeSwap är inte bara all apa

Utöver deras kärnkompetens som ett decentraliserat utbyte är ApeSwap stolt över flera tillväxt- och samhällsfokuserade ansträngningar för att upprätthålla ett levande ekosystem. Framför allt är dessa: BUIDL-programmet, Fungible Apes, Initial Ape Offerings och Golden BANANA.

ApeSwaps BUIDL-program

ApeSwaps BUIDL-program är ett snabbt samarbetsprogram för nya och tidiga projekt i Binance Smart Chain Ecosystem. Tyngdpunkten i programmet är att stödja nya projekt och växa tillsammans. BUIDL-programkandidater går igenom en serie med tre steg för att bli officiella ApeSwap-partners: Ansök, bygg, belöningar.

Programmet var utformat för att stimulera projekt att använda ApeSwaps DEX- och LP-tokens jämfört med andra alternativ i rymden, samtidigt som de gav tillbaka till dessa projekt för deras engagemang och ansträngningar. Hittills har ApeSwap sett dussintals sökande och en handfull projekt som migrerar likviditet.

Icke-svampbara apor

Non Fungible Apes (eller NFA) är en kryptografiskt genererad uppsättning av 1000 unika, sällsynta, oföränderliga, digitala apor. Varje apa skapas genom att hasa en sträng (som “Strong Ape”) för att slumpmässigt generera en uppsättning av 6 egenskaper: Bas, ansikte, ram, mun, ögon och topp.

Varje kännetecken har olika sannolikhet för att inträffa i varje apegeneration, vilket gör vissa egenskaper mycket mer sällsynta än andra. Till exempel har bara 32 apor laserögon och endast 107 apor har solglasögon. Varje apa har fått ett poäng baserat på den kombinerade sällsyntheten av dess egenskaper (mer information om sällsynthet kan ses i Github repo).

Apor släpps i satser, vanligtvis 100 åt gången för att upprätthålla spänning och hype. Den senaste utgåvan hände den 17 april, med NFAs tillgängliga på tre marknadsplatser: NFTKey, Lootex och Treasureland. Läs mer om NFA: er och framtida utgåvor genom att gå med i vår NFA Telegram-grupp.

Första apa-erbjudanden

An Initial Ape Offering (IAO) är ett insamlingsmedel som används för att lansera nya tokens och få likviditet till dessa tokens. I allmänhet behövs BANANA-BNB LP-tokens för att delta i en IAO. Användare handlar dessa LP-skivor för token som lanseras. I en IAO får projektet BNB, ApeSwap bränner BANANA. Med ApeSwaps första IAO: s $ 400 000, $ 700 000 och $ 1 000 000 samlades in och sålde på bara några minuter.

Den gyllene bananen ($ GNANA)

Nyligen släppte ApeSwap bara en av många planerade innovationer för deras decentraliserade börs: Golden Banana. Fördelarna med Golden Banana är rikliga, med de främsta fördelarna fokuserade på långsiktiga och lojala samhällsmedlemmar. Bland dem kan vi hitta passivt jordbruk, exklusiv IAO Access, speciella pooler för att tjäna andra tokens och kärnfunktioner på ApeSwap. Dessutom backas GNANA 1: 1 med BANANA, så att de alltid kan konverteras tillbaka till BANANA.

LÄNKAR:

APESWAPE.FINANCE

Telegram: t.me/ape_swap

Twitter: twitter.com/ape_swap

Instagram: instagram.com/ape_swap

KONTAKT:

Telegram: @apeluisa

luisaroberts92@gmail.com

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.[ad_2]

Source link