Anonym förnekar engagemang i Anti-Elon Musk Video

Den politiskt inriktade hackargruppen Anonym har förnekat att de hade en hand i att skapa en video som fördömde Elon Musks engagemang i att påverka kryptomarknaden. Videon, där personen påstod sig vara en hackargrupp, hade mycket att säga om Musk, inklusive att fördöma SpaceX och Tesla. Anonymous lägger skulden för att skapa videon i händerna på en brytande organisation och copycat-grupp.

Klippet började med högtalaren som sa: ”Detta är ett meddelande från Anonym för Elon Musk.” och avslutade med ”Vi är anonyma! Vi är en legion. Förvänta oss. ” Mellan anonyma utrop, riktade talaren mycket hat mot Musk på grund av hans tweets och åsikter som påverkar kryptovalutamarknaden och till och med människors liv.

”När du läser kommentarerna på dina Twitter-inlägg verkar det som att spelen du har spelat med kryptomarknaderna har förstört liv.” säger den mörknade figuren. De säger vidare att:

”Miljoner detaljhandelsinvesterare räknade verkligen med sina kryptovinster för att förbättra sina liv. Det här är något som du aldrig kommer att förstå, för du föddes i den stulna rikedomen i en sydafrikansk smaragdgruva och har ingen aning om hur kampen är för de flesta arbetande människor i världen. ”

Den 5 juni kallade före detta arbetarsekreterare Robert Reich Musk om sina sociala medier. Reich tog till Twitter för att dela sin åsikt om Musks Twitter-aktiviteter och sa att de ”inte är roliga.”

”Hans tweets har en allvarlig inverkan på marknaderna. Det är bara ytterligare ett exempel på hur miljardärer undviker att manipulera marknader utan ansvar. ”

Han hänvisade till Musks serie uppdateringar av sociala medier, där han förespråkar vissa kryptovalutor. Framför allt det meme-inspirerade skämtet altcoin dogecoin (DOGE), som har sett en aldrig tidigare skådad tillväxt i år som ett resultat.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på egen risk.Source link