Andy Warhol NFT ’Three Self-Portraits’ säljer för 2,8 miljoner dollar till Justin Sun


Amerikansk konstnär och popkonstvisionär Andy Warhol non-fungible token (NFT) har sålt för 2,8 miljoner dollar på BinanceNFT

NFT med titeln ”Three Self-Portraits” har sålt vidare BinanceNFT för en spektakulär 2,8 miljoner dollar. Binance lanserade nyligen sin helt egen NFT-plattform, helt enkelt kallad BinanceNFT.

NFT-plattformen har redan kommit igång med auktionering av populära popartisters arbete som går under hammaren i samarbete med APENFT.

Justin Sun vinner NFT-auktion

Enligt APENFT är vinnaren av auktionen Trons grundare, Justin Sun. Sun har varit en ivrig samlare av NFT. Inkluderat det senaste försöket att försöka vinna Beeples Record som bryter 69 miljoner dollar NFT.

Källa: APENFT

Sun har tidigare meddelat lanseringen av JUST NFT-fonden. Med målet att prägla världens bästa artister på blockchain. Sun kommenterade fonden och sa: ”JUST NFT kommer att bygga en bro mellan blockchain och världens främsta artister och stödja tillväxten av infödda NFT-artister i kryptovärlden.”

Sun har också vunnit flera fler NFT-auktioner, inklusive Beeples ”Ocean Front” som såldes för 6 miljoner dollar. Senast köpte Sun också Picasso- och Warhol-målningar

APENFT announced att alla 34 verk i rekreationsserien Three Self-Portraits med titeln ”Nivirna” hade sålts. Dessutom NFT-plattformen meddelat att vi lanserar ett förslag på vår styrningsplattform. Om omröstningen godkänns kommer hela intäkterna från auktionen att användas för att köpa tillbaka NFT för bränning. ”

Beeple lanserar en egen NFT-plattform

Medan NFT fortsätter att få dragkraft och världsomspännande adoption, har den populära artisten Beeple lanserat sin egen NFT-plattform som heter WeNew. Plattformen syftar till att fira historiska ögonblick i sport, musik och konst. Plattformen arbetar redan med tennisstjärnan Andy Murray och Wimbledon.

Den legendariska rapparen Jay-Z har också gått med i NFT-vurm. Rapparen tillkännagav nyligen lanseringen av sitt debutalbum som en NFT för auktion med Sotheby’s. Albumets 25-årsjubileum. NFT är för närvarande på auktion med det nuvarande priset på $ 24.000.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.

Source link