Analytiker argumenterar för Bitcoin Bull-marknaden fortfarande intakt trots nedgången på marknaden


On-chain analytiker Willy Woo föreslår att den pågående tjurmarknaden förblir intakt med avseende på siffrorna för bitcoin-enheternas nettotillväxt.

I samma avseende tror PlanB, skapare av bitcoin-modellen stock-to-flow (STF), att den nuvarande korrigeringen ligger inom den acceptabla avvikelsen från hans populära modell.

Båda analytikerna hävdar att bitcoin sannolikt kommer att återfå förlorade nivåer och att tjurmarknaden kommer att fortsätta.

Willy Woo: BTC värmer bara upp

Det senaste fallet i bitcoin-priset har av vissa ses som en dramatisk händelse och en tydlig signal om överhängande stagnation på kryptomarknaden. Andra, å andra sidan, anser att dessa låga priser är en rabattförsäljning.

En av de mest kända analytikerna på kedjan, Willy Woo, publicerade ett långsiktigt diagram över Bitcoin Enheters nettotillväxt. Diagrammet visar att kollapsen av BTC-priset inte ledde till en radikal nedgång i nätverksenheter.

Entities Nettotillväxt / Källa: Twitter

Tvärtom har det glidande 14-dagarsmedlet under den senaste perioden tydligt brutit ut. Faktum är att det har skett en viss nedgång i värdet på denna indikator på kedjan när Bitcoin följde Wyckoff-distributionen på jakt efter en lokal topp. Den nuvarande priskollapsen har dock paradoxalt nog lett till en betydande ökning av nätverksenheter.

Jämfört med bubblatopparna från tidigare cykler är detta beteende oväntat. Både 2013 och 2017 ledde BTC-toppen till en dramatisk nedgång i tillväxttakten för BTC-användare. Under många månader som följde kunde det inte återfå förlorade värden. Idag kan vi se att indikatorn redan har brutit sin tidigare topp, men priset har ännu inte upplevt en tydlig studs.

Enligt Willy Woo är detta en signal om att nya enheter kommer in på marknaden och att strukturen på den långsiktiga tjurmarknaden förblir intakt. Dessutom betonar han att antalet Bitcoin-användare har fördubblats varje år sedan starten:

”Så 2021-toppen förväntas sluta på nivåer MYCKET högre än 2017-toppen. Under den här trenden värmer vi bara upp. ”

PlanB: Bara en STF-avvikelse

En liknande åsikt delades av en annan känd makroanalytiker, Plan B. Skaparen av den välkända bitcoin stock-to-flow-modellen hävdar att det nuvarande BTC-priset, som svävar runt $ 36.000, fortfarande ligger inom den acceptabla avvikelsen.

Efter PlanB kan det grovt anges att modellpriset för Bitcoin idag är $ 60 000 (svart linje). Den övre avvikelsen är dubbelt så högt till $ 120 000 medan den nedre avvikelsen är hälften av den ($ 30 000).

Dessa två rader skapar STF-modellkanalen (blått band), vars underhåll är avgörande för fortsättningen av kryptovalutatjuren.

Lager-till-flöde-modellen / källan: Twitter

Slutligen drog PlanB slutsatsen att det skulle vara oroande om BTC-priset förblev runt $ 30 000 – $ 35 000 för de närmaste månaderna. Men analytikern förväntar sig att “BTC-priset kommer att studsa tillbaka nästa dag / vecka.”

För BeInCryptos senaste Bitcoin (BTC) analys, Klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link