Analys på kedjan: Intresset för ETH förblir högt trots korrigering


En titt på kedjeindikatorer för Ethereum (ETH) för att avgöra om den senaste tidens nedgång har minskat intresset hos deltagarna på marknaden.

Intresset för ETH är fortsatt stort både i form av ökad insats och högre andel av utbudet som är låst i smarta kontrakt.

ETH-användning på Uniswap

Det första vi kommer att titta på är antalet transaktioner på Uniswap, som är den största decentraliserade börsen (DEX).

Trots nedgången är antalet transaktioner fortfarande högt. Det fanns 161 317 transaktioner den 15 juni, en nivå som liknade den i april.

Därför använder deltagarna fortfarande sin ETH för att göra transaktioner på Uniswap, eftersom de är relativt oförvirrade av den kraftiga nedgången.

Diagram av Glassnode

Dessutom är den genomsnittliga mängden gas som används per transaktion också relativt hög, troligtvis som ett resultat av det stora antalet transaktioner. Det är för närvarande 80 515, vilket är ett årligt högt och inte så långt borta från hela tiden 90 904.

Detta är inte detsamma som det genomsnittliga gaspriset som betalats per transaktion, vilket har sjunkit avsevärt till följd av minskningen av ETH-priset.

Diagram av Glassnode

Utbyta rörelse

En intressant utveckling är att ETH fortfarande kontinuerligt lämnar börser, något som har pågått sedan slutet av januari. Därför flyttar investerare det antingen till kylförvaring eller sätter in det i väntan på ETH 2.0.

Källa: Twitter

Antalet validerare, det vill säga konton som sätter in tokens till ETH2-insättningsadressen, ökar.

Den 15 juni fanns det 83 592 validatorkonton, vilket är en ny rekordhög nivå.

Detta indikerar att investerare sätter in polletter i väntan på ETH 2.0.

Diagram av Glassnode

Slutligen är en titt på procentandelen av ETH-utbudet i smarta kontrakt för närvarande också en heltidshöjd på 23,29%.

Diagram av Glassnode

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.b

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link