Amerikanska kongressledamoten skapar skatt ’Safe Harbor’ för kryptoanvändare

Minnesota-kongressledamoten Tom Emmer har infört Safe Harbor-lagförslaget för att skydda skattebetalare med Forked Assets Act från Internal Revenue Service (IRS) påföljder.

Lagen tillåter inte sanktioner mot dem som inte rapporterar vinster eller förluster med gafflade tillgångar förrän IRS har skapat tydliga villkor som gaffelägare måste följa.

Kongressledamoten har infört denna handling eftersom han anser att regeringen måste uppmuntra och främja utvecklingen av teknik och inte kväva dem med kostnader och avgifter.

”Precis som alla andra federala myndigheter måste IRS hålla jämna steg med den snabba teknologin eller riskera att förlora amerikanskt ledarskap inom innovation. Skattebetalare som lider av brist på skatterådgivning straffas orättvist för att investera i framväxande teknik. Det som har utfärdats av IRS hittills är inte pragmatiskt och har inte stött tekniken eller de som engagerar sig i den, sade han och tillade:

”Vi borde anamma nya tekniker och tillhandahålla ett tydligt regleringssystem som gör att innovation kan blomstra i USA. En säker hamn skyddar skattebetalarna tills IRS vidtar åtgärder för att förbättra deras vägledning. ”

Räkningen har fått mycket stöd från olika digitala samhällen, med stora namn som verkställande direktör för Blockchain Association Kristin Smith, verkställande direktör för Coin Center Jerry Brito, och chefspolicy vid Chamber of Digital Commerce Amy Davine Kim.

Det är inte första gången den republikanska lagstiftaren talar om sitt stöd för utvecklingen av kryptoteknologi. I augusti 2020 inrättade han det första kryptovalutarådhuset där de diskuterade teknikens framtid. Ledare från blockchain- och kryptobranschen var inbjudna, inklusive VD för Circle Jeremy Allaire, VD för Ripple Brad Garlinghouse, och en av grundarna av Paxos Chad Cascarilla.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.Source link