Alium Finance DEX integreras med Polygon, Ethereum

Alium Finance-projektet har framgångsrikt integrerat sitt decentraliserade Aliswap-utbyte med Ethereum (ETH) och Polygon-nätverk, vilket utnyttjar funktionerna hos båda blockkedjorna för att utöka funktionaliteten för sina användare.

Alium Finance-projektet har fått betydande dragkraft sedan det lockade över $ 6,5 från privata, strategiska och offentliga investerare, bland vilka var sådana framstående marknadsaktörer som Jun Capital, Exnetwork Capital, Consensus Labs och andra.

Projektet har också etablerat partnerskap med Infinity Capital, Alphabit, Aquablock och många andra institutioner.

För närvarande har Alium Finance-projektet lanserat en fullt fungerande Alium Swap MultiChain DEX som redan finns i två blockchain-nätverk – Binance Smart Chain och Huobi ECO Chain.

CertiK, Hacken och Chainsulting granskade fullständigt projektet och alla dess smarta kontrakt. Integrationen med ETH och Polygon utökar projektets möjligheter ytterligare.

ETH-blockchain är ett helt decentraliserat nätverk med öppen källkod, medan Polygon är ett protokoll och ett ramverk för att bygga och ansluta ETH-kompatibla blockchain-nätverk.

De givna integrationerna ger användarna tillgång till likviditeten i olika blockchain-protokoll och mer flexibla möjligheter för att tjäna och hantera investeringstillgångar.

Alium Finance förbereder sig också för lanseringen av ALM-tokenodling baserat på ett unikt koncept, vilket ökar efterfrågan på projektets interna token och utökar användarbasen genom att locka marknadsaktörer som söker inkomstgenereringsmöjligheter.

Likviditetsmigrationsprogrammet för att locka till sig likviditet från andra DEX-enheter och kedjebryggorna mellan BSC-, ETH-, Polygon- och ECO-protokollen planeras också för lansering i juli.

Alium Finance-projektets AliumSwap är en avancerad AMM DEX med flera block som gör det möjligt för användare att handla tillgångar och snabbt överföra dem mellan olika blockkedjor säkert och bekvämt.

AliumSwap är ett komplett ekosystem av DeFi-produkter, inklusive ett unikt jordbrukskoncept som stöds av ett stort samhälle. Projektet förbereder sig för integration med Solana, Avalanche och Tron blockchain-nätverk.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på egen risk.Source link