Algorand Blockchain stöder nu Curvegrids NFT Bridge

Parningen av Algorand Foundation och Curvegrid gör det möjligt för den senare infrastrukturtekniken ”MultiBaas NFT Bridge” att integreras i Algorands (ALGO) ekosystem.

Curvegrid har samarbetat med Algorand Foundation för att dela deras MultiBaas NFT Bridge-programvara på den senare blockchain-nätverket. Curvegrid är ett Tokyo-baserat blockchain-mjukvaruföretag och MultiBaas är deras främsta produkt.

Bron gör det möjligt för utvecklare, både privata och annars, att snabbt prototypa och bygga blockchain-appar. Ett av deras huvudmål är att skapa en värld där blockchain är osynlig med tekniska detaljer dolda bakom kulisserna.

Algorand Foundation är en ren proof-of-stake (PPoS) blockchain, med sikte på framtiden för ekonomi. Den ideella organisationen vill skapa en gränslös ekonomi som bygger på offentlig, decentraliserad blockchain-teknik. Stiftelsen har också åtagit sig att hitta mer miljövänliga lösningar för att lösa blockchain-problemen.

Algorand och Curvegrid vill hjälpa digitala artister

Parningen gör det möjligt för företag att skapa icke-fungibla tokens (NFT) och andra blockchain-tekniker direkt i sina konsumentappar. MultiBaas är programvara eller mellanprogramvara för dApps för att hjälpa dem att underlätta utvecklingen på blockchain.

Det kan flytta ERC-20, ERC-721 och ERC-1155 tillgångar dubbelriktat mellan Ethereum (ETH), Binance Smart Chain (BSC) och xDai. MultiBass har förmågan att integrera korsfunktionerna hos digitala tillgångar direkt i olika applikationer. Dessa applikationer inkluderar decentraliserad finansiering (DeFi), finansiella tjänster, NFT, onlinespel och virtual reality.

Att ta med MultiBaas till Algorand blockchain tillåter uppenbarligen utvecklare möjligheten att utnyttja plattformens alla funktioner, inklusive transaktionshastigheter och koldioxidneutrala nätverk. PPoS-protokollet som Algorand använder garanterar inte heller någon gaffel.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på egen risk.Source link