African Crypto Exchange Quidax samlar över 3 miljoner dollar

African Crypto Exchange, Quidax samlar över 3 miljoner dollar på kryptos värsta dag, säljer ut sitt ursprungliga ekosystemtoken, QDX på mindre än 48 timmar.

LAGOS, Nigeria – På det som kunde märkas som den sämsta dagen för krypto i år, samlade den afrikansk-baserade börsen, Quidax, över 7772 BNB från den offentliga försäljningen av sin symbol, QDX. Kryptomarknaden drabbades av sitt första stora dopp 2021 på torsdagen den 19 maj med Bitcoin som sjönk så lågt som $ 30 000 från toppar på $ 64 000. Trots detta sålde den offentliga försäljningen av QDX på mindre än 48 timmar.

Nyligen meddelade Quidax att det hade behandlat över 3 miljarder dollar i transaktionsvolym sedan lanseringen 2018 med över 400 000 kunder i mer än 70 länder. I tillkännagivandet delade Quidax också en övergång från sin Afrikafokuserade strategi till att bli det globala hemmet för BEP20-tokens.

Nästa steg för Quidax

På fredagen avslöjade börsen att $ QDX kommer att listas på sin plattform och DeFi-plattformen, JulSwap, från söndagen den 23 maj, där någon kommer att kunna handla QDX.

Det presenterade också sin QDX-färdplan som belyser nästa utveckling inom QDX-ekosystemet. Avslöjandet inkluderade listningen av flera tokens inklusive BNB, DOGE och SHIB.

Som en del av sin färdplan, den första stora produkten i QDX-ekosystemet, kommer QDX Vault att göra det möjligt för människor att sätta sina QDX-tokens och tjäna token airdrops från alla andra token som listas på börsen. Dessutom har en airdrop planerats i juni för Quidax- och JulSwap-community-medlemmar som innehar QDX.

QDX-färdplanen visar också lanseringen av en självbetjäningslista som kommer att publiceras i augusti. Denna unika funktion kommer att tjäna BEP20-projekt som vill lista sina tokens på Quidax-utbyte inom 24 timmar.

Ett snabbt växande ekosystem

Quidax-ekosystemet fortsätter att växa med partnerskap. Ett sådant partnerskap är med blockchain-analysföretaget Chainalysis. Quidax avslöjade nyligen att det skulle listas Wall Street Games Token (WSG). Wall Street Games är en av de största blockchain-baserade spelplattformarna och denna utveckling visar engagemanget för att bygga ett unikt ekosystem.

Förutom sina omedelbara utbytes- och orderbokstjänster möjliggör Quidax OTC-handel för institutioner och ger fintech-företag verktygen att erbjuda kryptovalutatjänster till sina kunder via ett dedikerat plug and play-API.

Om Quidax

Quidax syftar till att vara hemma för BEP20, vilket ger vem som helst tillgång till tokens på Binance Smart Chain (BSC), liksom populära kryptovalutor. Förutom snabbväxlingstjänster möjliggör Quidax OTC-handel och ger fintech-företag verktygen för att erbjuda kryptovalutatjänster till sina kunder via ett dedikerat API. Quidax lanserades officiellt 2018 och har för närvarande över 400 000 kunder i mer än 70 länder.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.Source link