Adshares (ASA) tillkännager multikedjestrategi för att utöka DeFi-erbjudandet


För några dagar sedan började Adshares, ett DPoS-projekt från 2017, att publicera en serie artiklar för att förklara och marknadsföra den nya färdplanen för affärsutveckling.

Idag är en särskilt unik dag på Adshares-resan. Adshares är nu officiellt flerkedja och öppnar dörrarna till DeFi-universum!

  • Adshares kommer att utforska flera blockkedjor som en del av dess kedjestrategi. Detta är en viktig milstolpe i den nya färdplanen för affärsutveckling.
  • Den första prioriteten på färdplanen är att Binance Smart Chain (BSC) låter användare från ekosystemet enkelt komma åt plattformen utan att ladda ner ytterligare appar, skapa nya plånböcker och uppdatera konfigurationer i ADS-plånboken. ADS-innehavare kommer att kunna delta i BSC-baserade projekt som PancakeSwap eller BakerySwap.

De två befintliga versionerna av Adshares Wallet har uppdaterats nyligen. Den första fungerar med Chrome, Brave och Opera-webbläsare (installeras via Chrome Web Store), medan den andra var designad för Mozilla Firefox (installation via Firefox-tillägg).

Mer information om hur du skaffar och håller ADS-mynt hittar du här https://adshares.net/buy

Vad är Adshares?

Adshares är den första 100% decentraliserade marknaden för programmatisk reklam, som också är ett av de mest avancerade blockchain-baserade projekten på reklammarknaden.

Adshares Network bygger på sin egen och unika blockchain (Enterprise Service Chain – ESC Blockchain) som ansluter publicister och annonsörer, så att de kan göra direktavtal. ESC Blockchain är ett delegerat Proof of Stake-mynt (DPoS). Det betyder att det är miljövänligt på grund av konsensusprotokollet.

I kombination med några unika funktioner erbjuder Adshares en mycket intressant uppsättning fördelar jämfört med vanliga och kryptoannonsnätverk som Google Ads, Coinzilla, CoinTraffic, PropellerAds, Adsterra eller Mellow Ads.

Adshares öppna ekosystem bygger på en pålitlig och säker ESC Blockchain som har testats för att bearbeta upp till 1,4 miljoner ADS-överföringar per sekund. Gör det betydligt snabbare än Bitcoin, Ethereum, Bitshares och alla andra tillgängliga blockchains. Adshares mål är att hantera globala reklambetalningar med ADS-kryptovaluta.

Varför måste ADS vara flerkedjigt?

Genom att skapa ett 100% decentraliserat annonsnätverk vill Adshares göra tjänsten tillgänglig för alla kryptovalutaanvändare. Med tanke på de aktuella trenderna har Adshares Team beslutat att tillgodose annonsörer och utgivare genom att gå till ADS-flerkedja.

Detta kommer också att vara en milstolpe för att popularisera projektet, så att användare som är centrerade kring olika kedjor kan vara en del av vårt ekosystem.

Varför kan ADS inte bara använda Ethereum ERC-20?

Svaret är enkelt: för att tjäna den globala reklammarknaden behöver Adshares en extremt snabb ESC Blockchain. Det kan för närvarande reglera mikrotransaktioner för annonser och ta endast ut en promille-transaktionsavgift.

Dessutom erbjuder dess kapacitet på upp till 1,4 miljoner transaktioner per sekund en betydande konkurrensfördel jämfört med dyra tokens. Multikedja är utmärkt för bred ADS-antagande, men för att stödja Adshares ekosystem krävs en egen Enterprise Service Chain.

DEX-strategi

I världen av kryptovalutor erbjuder decentraliserade börser transparens och användarvänlighet. Adshares-teamet tror att detta är framtiden. Ur en investerares synvinkel är detta det snabbaste steget att köpa ADS. Från och med PancakeSwap syftar projektet till att vara på alla de största DEX-enheterna.

Decentraliserade utbyten (DEX) för ADS (coinmarketcap)

Binance Smart Chain (BSC)

Efter att ha följt marknaden och svarat på förslag från Adshares-communityn kommer den första DEX att vara Binance Smart Chain. Detta gör det möjligt för användare från BSC-ekosystemet att enkelt komma åt plattformen utan att ladda ner ytterligare appar, skapa nya plånböcker och uppdatera konfigurationer i ADS-plånboken.

Som ett resultat visas ADS på PancakeSwap eller BakerySwap.

Du kan slå in dina annonser i Binance Smart Chain just nu.

Det är inte ett faktiskt ”Swap” utan mer som en Wrapped ADS som fungerar på samma sätt som WBTC för att möjliggöra åtkomst till DeFi-likviditet.

Det finns en tvåvägs gateway inställd så att användare kan migrera sina data mellan blockkedjor.

Adshares kommer att hålla sig till den ursprungliga ADS-blockkedjan för alla annonsrelaterade betalningar på grund av låga avgifter och hög genomströmning.

Trading ADS på PancakeSwap är nu tillgängligt för alla, med en Sirap Pool snart.

Ethereum blockchain

Den andra prioriteringen på färdplanen är ADS ERC-20-inslagning för att förbättra tillgängligheten för handel på större DEX-enheter. Med det sagt har ADS redan lagts till Uniswap-utbytet.

Detta är bara första steget, nya börser som Sushiswap kommer att läggas till senare.

Adshares färdplan innehåller ytterligare en viktig milstolpe, ett nytt incitamentsprogram. Mer information kommer att meddelas under de kommande veckorna.

Obs! För att jämföra och få tillgång till mest likviditet, lägsta glidning och bästa valutakurser över Ethereum och Binance Smart Chain, kommer Adshares att använda DeFi-aggregatorer som 1 tum eller Balancer.

Sammanfattning

Blockchain-marknaden förändras snabbt. Adshares började som en start 2017 med idén att ändra online-reklamekosystemet till det bättre.

Under åren har vi bekräftat att vår vision är korrekt och vi har en chans att göra en positiv förändring. Nu när Adshares-ekosystemet är klart och vi möter en blomstrande efterfrågan utmanar vi djärvt monopol på annonsmarknaden.

Därför tillkännager vi beslutsamt: Adshares (ADS) är MULTICHAIN ​​från och med nu!

Du kan börja handla på Pancakeswap, och för att lära dig mer kan du gå med i ADS Telegram-kanalen.

Media Kit-mapp

Laurent Perello – Chef för marknadsföring och affärsstrategi

laurent@adshares.net Krzysztof Bochenek – chef för verksamheten
krzysztof@adshares.net

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link