ADA når hela tiden när Bullish Run fortsätter


Cardano (ADA) har fortsatt sin hausseartade löpning för att nå en heltidshöjd på $ 1,68 idag.

Den sjunde största kryptovalutan efter marknadsvärde, Cardano, har fortsatt sin hausseartade körning för att nå en heltidshöjd på $ 1,68 idag. ADA har följts noga med många som förväntar sig att det kommer att stiga på grund av flera faktorer, inklusive potential för smarta kontraktfunktioner.

ADA grundades 2017 av en av grundarna av Ethereum (ETH) -nätverket och är den ursprungliga token för Cardano blockchain. Charles Hoskinson diskuterade nyligen utsikterna för Cardano på sin YouTube-sida och skisserade en färdplan till 2025.

Källa: CoinGecko

Bidragande faktorer

Nya affärspartnerskap och smarta kontraktsfunktioner tros vara bidragande faktorer till denna bull run. Förra månaden tillkännagavs att Cardano skulle samarbeta med den etiopiska regeringen för att digitalisera landets utbildningssektor.

Blockchainföretaget kommer att använda sin identitetslösning Atala PRISM i tusentals skolor i Afrikas näst mest befolkade land. Om det är klart kommer detta att vara världens största blockchain-databassystem.

När Hoskinson lade upp Cardanos färdplan förra månaden nämnde han den slutliga Voltaire-uppdateringen. Innan detta kan hända måste nästa uppdatering – Alonzo – slutföras. Alonzo-uppgraderingen introducerar smart kontraktsstöd till Cardano blockchain.

Om förmågan att aktivera smarta kontrakt slutförts kan Cardano teoretiskt också möjliggöra utveckling av NFT på blockchain. Denna typ av funktioner kan se Cardano framstå som en livskraftig konkurrent till Ethereum.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.Source link