ADA Leapfrogs USDT som New All Time High når $ 1,78

[ad_1]

Cardano (ADA) har nått en annan genom tiderna på söndag och berör $ 1,78 på Binance-utbyte.

Cardano fortsätter att se exponentiell tillväxt när projektet klättrade till en ny höjdpunkt på söndagen. Den senaste rekordhöga tiden kommer efter att den tidigare nådde 1,70 dollar på lördag innan den fortsatte i en uppåtgående trend.

Källa: Tradingview

Prisuppgången innebär nu att ADA har överträffat USDT i marknadsvärde och tagit den sjunde rankade platsen med ett totalt börsvärde på 56,4 miljarder dollar.

Källa: CoinGecko

Cardano växer aktivt

Projektet fortsätter att stiga i pris. Detta kommer efter det nyligen meddelade att Cardanos moderbolag Input Output har samarbetat med World Mobile Group.

Partnerskapet ser ut att utvidga Cardanos användningsfall inom afrikanska länder som Tanzania och Etiopien.

Cardanos VD Charles Hoskinson har tidigare uttalat sig om företagets färdplan. Medger att företaget missade sina femåriga mål som anges för projektet. ”Naturligtvis är jag en mycket optimistisk person och jag brukar underskatta teknisk och vetenskaplig komplexitet, så vi nådde inte riktigt den milstolpen. 2021 är ett slags vårt överflödsår, där vi drar ihop och slår på alla de saker vi drömde om under de senaste fem åren, säger Hoskinson.

Cardano-ekosystemet tillkännagav också nyligen planer på att lansera sin första stablecoin någonsin, AgeUSD. Det algoritmiska stabila myntet ser ut att minska exponeringen för volatila kryptovalutamarknader. Stabila mynt har ökat i popularitet inom branschen. Med AgeUSD ser det ut att lägga till mer värde för Cardano blockchain-ekosystemet i det avseendet.

Cardano har för närvarande en färdplan fram till 2025. Med Voltaire-uppdateringen är den sista etappen av färdplanen. Enligt Cardano-färdplanen kommer ”Voltano-eran i Cardano att ge de sista delarna som krävs för att Cardano-nätverket ska bli ett självbärande system.” det står.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

[ad_2]

Source link