AAX genomför framgångsrikt AAB-återköp från sekundära marknader

Trots det senaste utnyttjandet anses AAB fortfarande vara undervärderat. Som sådant har AAX-teamet beslutat att genomföra AAB-återköp från sekundärmarknaden. Detta kommer att ske i faser med en förväntad återköpsstorlek på 30% av AAB i omlopp.

Samtidigt kommer AAB att listas på populärt decentraliserat börs (DEX) UniSwap. Listan kopplas ihop med USDT.

Omedelbart efter tillkännagivandet klockan 18.00 den 7 maj sköt priset på AAB upp med 30% och bröt igenom 0,8 USDT.

Efter kontinuerlig utveckling av AAX-plattformen har AAB-ekosystemet också gradvis förbättrats och berikats. Förutom att ha 20% rabatt på transaktionsavgifter när de avgörs med AAB, har AAB-innehavare också många fördelar som att köpa tokens med 50% rabatt, få slumpmässiga airdrops och som en handelsvolymförstärkare i handelstävlingar.

Samtidigt har AAB-innehavare också förmånliga uttagsavgifter och en högre andel av remissprovisionsrabatter. Sådant verktyg kommer att utökas ytterligare när AAX växer.

AAX har uppnått en explosiv tillväxt under 2021. Insättningar i lokal valuta nådde ett dagligt genomsnitt på 10 miljoner dollar i april och förväntas växa med mer än 30% varje månad i framtiden. AAX har varit välkänt och gynnat av användare och marknaden.

I takt med att AAX har förbättrats har antalet användare ökat och affärsskalan exploderat i många länder och regioner. Antalet konton som öppnats av VIP-kunder och institutionella investerare har nästan tredubblats.

Dessutom har AAX nyligen lanserat ett ”befintligt användaraktiveringsprogram” som uppmanar inaktiva användare att återvända till AAX och uppleva plattformens uppgraderade produkter och tjänster. Från och med nu har månadsaktiva användare på AAX-plattformen ökat 20 gånger jämfört med januari 2021.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link