AAVE bryter ner från årligt intervall – Vad är det nästa?


Aave (AAVE) har minskat sedan 18 maj men först nyligen bröt under det horisontella stödområdet på $ 315.

Även om den har studsat på $ 164 horisontell supportnivå, är tekniska indikatorer starkt baisseartade, vilket inte bekräftar möjligheten till en hausseartad återföring.

Långvarig uppdelning

AAVE har rört sig nedåt sedan 18 maj, då det nådde ett högt pris på 668 $. Den 23 maj studsade den över det horisontella supportområdet på $ 315 och gjorde det för fjärde gången sedan februari (gröna ikoner).

Den uppåtgående rörelsen var emellertid kortlivad och symbolen bröt ner från området den 11 juni. Efter att ha validerat den som motstånd återupptog den sin nedåtgående rörelse och nådde ett lågt värde på $ 170 den 22 juni. Det låga gjordes mycket nära 0.786 Fib retracement supportnivå på $ 164.

Tekniska indikatorer är starkt baisse. MACD är negativ och minskar, medan RSI är under 50 och minskar. Stokastisk oscillator har gjort ett baisseartat kors (röd ikon) och rör sig nedåt.

Även om konsolidering mellan dessa två horisontella nivåer kan ske är det troligt att trenden är baissär.

Diagram efter TradingView

Kryptovalutahandlare @PostyXBT skisserade ett AAVE-diagram och uppgav att förlusten av $ 315-området är en stor baisseartad utveckling. Som ses ovan har token minskat mot nästa supportnivå till följd av uppdelningen.

Källa: Twitter

AAVE / BTC

Till skillnad från sin motsvarighet till USD har AAVE / BTC ännu inte bryts ned från sin horisontella stödnivå vid 0,006 dollar. Det har dock skapat ett långsiktigt dubbel toppmönster som har kombinerats med baisseartad avvikelse.

För närvarande klarar det knappt att hålla kvar över den horisontella stödnivån. På samma sätt som USD-paret är tekniska indikatorer baisse. MACD, RSI & Stokastisk oscillator minskar alla. MACD är under 0, RSI är under 50 och Stokastisk oscillator har gjort ett baisseartat kors.

Om AAVE går sönder skulle nästa support vara .000,0027.

Diagram efter TradingView

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.

Source link