47% av Millennial Millionaires har minst 25% av sin rikedom i Crypto

Enligt en CNBC Millionaire Survey har nästan hälften av alla tusen miljonärer minst en fjärdedel av sina tillgångar i kryptovalutor.

CNBC-undersökningen visade att många miljonärer som faller inom tusenårskategorin är mycket investerade i kryptovalutor. Medan 47% av de 750 investerare som undersöktes hade norr om 25% av sin rikedom i kryptor, har nästan 35% mer än hälften av sina pengar investerat i digitala tillgångar.

Resultaten av undersökningen visar en allvarlig klyfta när man tittar på investeringsfordon av olika generationers grupper. En av anledningarna till detta är sannolikt det faktum att yngre investerare som hade större tro på den stigande kryptotrenden ökade sin nettovärde avsevärt genom att köpa in tidigt.

Crypto-antagande stigande

Det är rimligt att anta att många av dessa yngre miljonärinvesterare uppnådde den statusen genom att investera tidigt i kryptovalutor i första hand.

Miljonärer i alla åldrar rapporterar att endast 17% av dem äger någon krypto. Medan mer än tre fjärdedelar äger ingen. Av dem som äger digitala tillgångar har bara 10% mer än 10% av sin rikedom i krypto.

VD för Spectrum Group, George Walper, drog slutsatsen att ”De yngre investerarna hoppade på det tidigt när det inte var lika känt. De yngre investerarna var mer intellektuellt engagerade i idén trots att den var ny.

Äldre investerare och boomers sa till stor del ‘Är detta legitimt?’ Spectrum Group genomförde online-miljonärundersökningen mellan april och maj.

Det är uppenbart att yngre investerare har anammat den trendiga världen av digitala valutor och digitala tillgångar som icke-fungibla tokens (NFT). Faktum är att en majoritet av miljonärer från äldre generationer inte ens visste vad en NFT var.

NFT-klyftan

När det gäller NFT: er avslöjade undersökningen att inom den tusenåriga generationen av investerare är åsikterna delade om digitala samlarobjekt. En tredjedel av de tillfrågade trodde att NFT bara är en förbipasserande modefluga medan resten tror att de är en del av framtiden för digitala tillgångar. Nästan hälften av de tillfrågade äger NFT medan ytterligare 40% inte men har funderat på att investera i dem.

Under tiden rapporterar CNBC att svimlande 98% av miljonärer från babyboomer-generationen inte äger NFT och inte är intressanta i idén. Walper uppgav att “NFTs har nyligen börjat vara en del av mediebevakningen, så de äldre generationerna är längre efter på förståelsen.”

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på egen risk.Source link