360Wellness bygger DEFIT – Ett digitalt fitnessmynt

[ad_1]

Fitness-, hälso- och friskvårdsindustrin upplevde en digital revolution 2020, eftersom COVID-19-pandemin ändrade betydelsen av ordet ”normalt” på obestämbara sätt.

Att träna hemma var det enda för miljontals människor att hålla koll på sin hälsa under större delen av det senaste året. Med tiden har människor anpassat sig till gym hemifrån. Detta är troligen en beteendeförändring som kommer att förbli normen för många.

360Wellness inträde på marknaden var på något sätt serendipitous för den hotande och oundvikliga förändringen fitness-, hälso- och wellnessindustrin skulle uthärda som ett resultat av pandemin.

360Wellness och $ DEFIT

360Wellness är en decentraliserad fitness- och wellnessmarknad med en spännande kryptovalutaintegration i horisonten. 360Wellness grundades 2019 och utvecklade en token som heter DEFIT, som för närvarande är listad på Uniswap, SafeSwap och Bilaxy och granskad av Blockchain Consilium.

Marknaden ger utbildare ett sätt att se kunder nästan för att generera en inkomst hemifrån. Det ger också användarna möjlighet att bibehålla sin hälsa i en tid där ingenting är mer värdefullt.

Användare har tillgång till olika livestreamklasser och en virtuell livsstilsspårare som övervakar hur bra en person sover, tränar, äter och känner. Dessutom kommer användare att få dagliga uppdateringar om sina unika WLNS göra poäng tillsammans med personliga insikter och rekommendationer om hur man kan leva ett bättre och hälsosammare liv. Denna teknik har utvecklats av experter inom sportbranschen och idrottsforskare.

Genom en unik och kraftfull svit av mobil- och webblösningar har yrkesverksamma och användare många alternativ att coacha och träna. Mobilappen för 360Wellness lanserades i oktober 2020 på Apple App Store och Google Play. Hittills har appen laddats ner i 172 länder.

Vi pratade med VD Kevin Serou för att diskutera 360Wellness, dess ekosystem och $ DEFIT token plånbok skapande med blockchain integration.

Skapa 360Wellness från passion

Serou tog sin MBA genom ESMA och flyttade till Singapore i januari 2013. Han bodde här i sju år och arbetade för världens näst största tillverkare av bildelar. Hans position som chef för produktledning och teknik för Asien och Stillahavsområdet ledde honom till ett team på över sextio personer på sex platser.

360Wellness är hjärnbarnet till Serou, som kombinerade sin professionella och sportiga karriär för att få 360Wellness till liv. Baserat i Singapore, strax innan han lämnade sitt heltidsjobb, började han coacha idrottare online. Här bildades den ursprungliga idén om 360Wellness.

Strax innan jag lämnade mitt jobb på ZF Friedrichshafen Group började jag coacha idrottare online som en sidokast. Och det här ledde mig så småningom till den ursprungliga projektidén om 360Wellness.

$ DEFIT kommer att bli den första kryptovalutaintegrationen med levande fitnesskurser online

En plan var alltid på plats för att uppnå full integration på DEFIT inom 360Wellness-ekosystemet, förklarade Serou. DEFIT är kryptovalutamyntet byggt av 360Wellness för massadoption inom det ständigt växande globala samfundet. Målet med denna innovation är att ge medlemmarna kraften i sin egen digitala valuta som är ett säkert, pålitligt och snabbt betalningsalternativ till fiatvalutor.

DEFIT-token möjliggör gamification i appen för att förbättra användarnas integritet. Att främja och upprätthålla användarlojalitet genom insatser och exklusiva fördelar är andra syften med myntet. DEFIT kommer att lanseras under tredje kvartalet 2021.

Sedan lanseringen har DEFIT: s användningsområde drastiskt ökat. Teamet har sett en enorm dragkraft inom träningsvärlden. Och nu har DEFIT potential att bli den första digitala kryptovalutan i kryptovärlden, med 360Wellness som bara den första adopteraren av den.

Hur 360Wellness användarnivåer och DEFIT fungerar

360Wellness har införlivat många aspekter av decentraliserad finansiering i DEFIT, säger Serou. Detta kommer att inkludera insättning, förbränning av myntet och återköp av token från marknadsplatsens vinstmarginaler.

Allt detta är i linje med en av våra säljpartner som nu sitter inom topp 300-myntrankingen. Den huvudsakliga intäktsgenereringen kommer att vara för att fler användare ska gå med i liveklasserna som vi planerar att få upp till 1 miljon användare till 2022, ju mer token används med extra rabatter desto mer kommer vi att kunna köpa tillbaka och bränna tecken. Detta kommer att öka efterfrågan och bristen på DEFIT-token.

Föreställ dig att du bara tar med dig några hundra bussar till vår pay-as-you-go-plattform och den tillväxt de kan ha med bara tio till tjugo användare på var och en av deras livekurser. Du tittar på 6000 användare för endast dessa tränare. Vi har en plan för att få upp till 7000 bussar 2022 så vi tror verkligen att vi kan skapa en enorm efterfrågan på vår mobilapplikation med fitnesskurser online.

Fördelar med att hålla DEFIT för utbildare och kunder

Fördelarna för en tränare inkluderar följande:

  1. En välkomstpresent som driver token-förvärv baserat på deras mest populära mediekanal.
  2. Plattformen ger en procentbaserad token när ett företag eller en fitnessinstruktör framgångsrikt har slutfört sin profiluppsättning.
  3. En sällsynt möjlighet att tjäna löner i kryptovaluta.

Fördelarna för kunderna inkluderar följande:

  1. Hänvisningsbelöningar ges till användare för att gå med vänner och familj på mobilapplikationen.
  2. Prestationsbelöningar baserat på kondition, näring, återhämtning och sömn på 360Wellness Tracker.
  3. En möjlighet att presenteras i appen som den bästa wellness- eller toppmyntanvändaren

Den globala expansionsplanen och färdplanen för 360Wellness

Serou sa att det utbredda antagandet av appen kom som en överraskning. Efter den mjuka lanseringen i oktober 2020 gjordes inga reklaminsatser. 26 instruktörer var dock ombord för att börja använda, felsöka, optimera och validera produktens MVP och affärsmodell.

Människor som är baserade i Sydostasien är kärnfokus för 360Wellness som det är. De tre bästa marknaderna är Indonesien, Filippinerna respektive Indien. De flesta av de inbyggda företagen finns för närvarande i Singapore.

Han fortsatte med att säga att 360Wellness är tillgängligt över hela världen och att klasser planeras huvudsakligen baserat på lokal tid i Singapore.

Vi planerar nu en aggressiv försäljnings- och marknadsföringsstrategi som ska skala från maj och framåt. Fokuserar först på Sydostasiens marknad för att etablera oss som det ledande fitness-företaget online. Men vi håller också på att öppna vår första affärsenhet i Frankrike och diskutera licensavtal med en ledande fitnessindustriledare i Mellanöstern.

DEFIT-integrering av plånboken på 360Wellness

Efter att ha startat projektet för ett och ett halvt år sedan, med en mjuk lansering och över 6500 nedladdningar senare: 360Wellness lanserar en webbapp, moderniserar marknadsförings- och försäljningsaktiviteter och integrerar DEFIT-plånboken innan 2021 är över. NFT-användar- och träningsintegration samt planerad Binance-smartkedjeintegration med DEFIT ERC-20-token finns också på korten.

Integrationen av DEFIT-plånboken kommer att ske under tredje kvartalet och vi planerar att ha nya DEX- och CEX-listor fram till denna tid. Integrationen mellan kedjor har en stor roll i plånbokintegrationen för att säkerställa att användare som flyttar DEFIT runt plånboken får en sömlös och användarvänlig upplevelse. Vi tittar på starka partners som inte bara kan erbjuda en kedjelösning utan flera och kontinuerlig expansion så att problemet inte blir ett problem framåt. NFT är också på kort för DEFIT och vi planerar dem för Q4 i år.

Blockchain-decentralisering och fördelarna för 360Wellness

Eftersom blockchain-teknik i allt högre grad används, sa Serou att han vill att 360Wellness ska ligga före konkurrenterna. Han tror att det kommer att finnas en tid, i en inte så avlägsen framtid, där det är normen att vara på blockchain och alla företag som inte är på en ansedd blockchain kommer inte att lita på.

Dessutom vill de vara före kurvan när det gäller att belöna kunder i en kryptovaluta kontra fiat och lojalitetspoäng.

Ett annat stort verklighetsanvändningsfall är den enorma mängden centralisering som sker med stora företag som Google eller Apple. Till exempel, just nu är du på sätt att använda dem om du vill ladda ner apparna eftersom de är de mest kända och använda plattformarna. Vi vill flytta oss bort från denna centralisering med vår DEFIT-token och Digital Fitness-mobilapp med decentralisering av blockchain. Med vår token kan vi börja göra detta genom att låta medlen vara en betalningsmetod istället för Google Play eller iOS. iOS tar för närvarande en massiv 15-30% provisionskostnad för alla företag som använder deras appplattform. Med DEFIT kommer detta inte att läggas till utöver kostnaden för instruktören eller tränaren och kommer att hjälpa vår affärsmodell mycket.

Prestationer hittills för 360Wellness

  • PitchDeck Asia Awards Alla kategorier Vinnare 2020
  • Launchpad Sales Partnerships med YF Dai och Ferrum
  • Ferrum Advisory Services Partner

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

[ad_2]

Source link