21,2 miljoner amerikanska vuxna äger kryptovaluta

[ad_1]

Gemini har publicerat en State of Crypto-rapport för 2021 och noterar att över 50% av krypto-nyfikna investerare är kvinnor och ungefär 14% av den amerikanska befolkningen innehar kryptovaluta.

New York-baserat börs, Gemini, har släppt State of Crypto-rapporten för 2021, med flera indikatorer på hur marknaden trender i USA. Undersökningen involverade 3000 investerare och konsumenter som förhördes mellan oktober och november 2020.

I det inledande avsnittet noterar Gemini att ankomsten av institutioner och företag som PayPal och MicroStrategy har lagt krypto på radarn. Rapporten säger att aktiviteten från potentiella investerare kommer att öka, med ett bredare utbud av demografi sannolikt.

I allmänhet undersökte undersökningen profilen för nuvarande och potentiella investerare, populära tillgångar, kunskapsnivå och tro på den. Intressant nog sa mer än 50% av de tillfrågade att de ville veta mer om kryptovalutor.

53% av investerarna som var ”krypto-nyfikna” var dock kvinnor. Medelåldern för denna grupp var 44 år gammal, med den genomsnittliga åldern för nuvarande investerare 38. Denna unika demografiska är vad som tvingar Gemini att säga att den genomsnittliga kryptoinnehavaren snart kan ta ett annat ansikte.

Inte överraskande är den mest populära åldersgruppen i kryptorummet årtusenden och, i mindre grad, Gen Z. Det konstaterar att 14% av den amerikanska befolkningen äger kryptovalutor, vilket är en anmärkningsvärt stor mängd. Denna tillväxtnivå indikerar att krypto är på väg att övergå till mainstream.

Bland etniska grupper var krypto mest populär bland kaukasier. Hispanics och asiatiska amerikaner / Pacific Islanders kommer dock långt efter, med under 15% vardera. Detta visar också en förändrad karaktär i demografin.

Bitcoin är fortfarande den mest kända tillgången, säger Gemini

Det finns viss variation när det gäller kunskapen om kryptotillgångar av investerare och de som är intresserade av marknaden. 95% av de tillfrågade sa att de var medvetna om bitcoin, men endast 38% var medvetna om eter. Bitcoin-kontanter följde med 24% och litecoin med 16%.

Efter att ha påpekat den genomsnittliga kunskapen hos amerikanska vuxna, säger Gemini att utbildning är viktigt för att konvertera ”krypto-nyfikna konsumenter … till faktiska kryptoinnehavare” – som det också arbetar med. 60% av de krypto-nyfikna sa att de inte var mycket kunniga om krypto.

Bitcoins popularitet härrör från det faktum att det har blivit ett ord för kryptovalutor. Den äldsta kryptovalutan har gjort sig ett namn under åren sedan den skapades, och det är först nu som den har uppmärksammats i stor detaljhandel.

Till skillnad från Bull Bull 2017, har den nuvarande Bull Run stöd från institutioner och större företag. Detta har gett det viss legitimitet och investerare i detaljhandeln har fått större förtroende för det.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

[ad_2]

Source link