13 nya tillgångar övervägs för produktlinjen för gråskalainvesteringar

Förvaltningsföretaget Digital Currency Asset Grayscale överväger 13 ytterligare tillgångar för sina investeringsproduktalternativ. Nuvarande summa för tillgångar under betraktande är nu 31.

Grayscale Investments gav ut ett inlägg på Medium, som noterade tillgångarna som nyligen övervägs. De var snabba med att påminna anhängare om att inte alla dessa tillgångar i slutändan kommer att tas som investeringsprodukter i sig.

Från och med den 17 juni lade företaget 1inch (1INCH), Bancor (BNT), Curve (CRV), Internet Computer (ICP), Kava (KAVA), Kyber Network (KNC), Loopring (LRC), NEAR (NEAR), Polygon (MATIC), Ren (REN), Solana (SOL), Universal Market Access (UMA) och 0x (ZRX) till sin lista. En lista publicerades först i februari. Den listan innehöll 18 andra tillgångar, inklusive sådana som Cardano (ADA), Polkadot (DOT) och UniSwap (UNI).

Dessutom har Grayscale sedan förvandlat fem tillgångar från den ursprungliga listan till investeringsprodukter. Nämligen Basic Attention Token (BAT), Decentraland (MANA), Filecoin (FIL), Livepeer (LPT) och Chainlink (LINK). Den sistnämnda fonden rapporterades ha ökat med 41% sedan starten i februari.

Företaget noterade också att de skulle fortsätta att uppdatera och utöka listan när de undersökte ytterligare kandidater.

Andra gråskaleprojekt

Redan i maj avslöjade rapporter att Grayscale Investments hade lämnat in ett registreringsförklaring till US Securities and Exchange Commission (SEC) på uppdrag av Grayscale Digital Large Cap Fund (GDLC). GDLC är för närvarande Grayscales enda diversifierade investeringsprodukt som ursprungligen lanserades 2019. Det är dock också företagets tredje fond att registrera sig i SEC som ett rapporterande företag.

Vid tidpunkten för pressen fanns det inget som tyder på att SEC hade accepterat eller nekat Grayscales registrering. Rapporter visar dock att om SEC skulle acceptera registreringen skulle förtroendet bli föremål för föreskrift 12A enligt US Exchange Act.

En annan av Grayscales SEC-rapporterande investeringsprodukter är Grayscale Ethereum Trust (ETHE). Annars känd som det första offentligt citerade Ethereum-investeringsmedlet i USA. Förtroendet tillåter Grayscales användare en introduktion av Ether (ETH) i sin portfölj utan några av de utmaningar som vanligtvis är förknippade med köp och lagring.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link