0x API lanseras på Polygon för snabb DEX-likviditet

0x-plattformen har expanderat till Polygon-ekosystemet för att ge Layer 2-skalning till decentraliserad växellikviditetsaggregering.

I ett tillkännagivande den 31 maj uppgav DeFi-protokollet att dess applikationsprogrammeringsgränssnitt nu är live på Layer 2-aggregat Polygon. Detta skulle göra det möjligt för protokollet att aggregera likviditet över alla befintliga källor inklusive QuickSwap, SushiSwap (som lanserades på Arbitrum den 31 maj), Curve Finance, Dodo, mStable, Dfyn, Cometh och mer.

0x har skrytt med imponerande statistik sedan lanseringen, till exempel underlättande av över 1,5 miljoner affärer från nästan 300 000 unika handlare som totalt representerar mer än 27 miljarder dollar i volym som handlas över Ethereum och Binance Smart Chain.

Tillkännagivandet tillade att stöd för sina partners Matcha, MyCrypto.com, Set Protocol, Zapper och Zerion och andra gör det möjligt för utvecklare att bygga vidare på Layer 2 nu.

Polygon fortsätter att växa

Med 0x API kan DeFi-utvecklare utnyttja DEX-likviditet på ett snabbt, pålitligt och enkelt sätt så att de kan fokusera mer på sina produkter. Det kan beskrivas som ett mellanvaruprotokoll som sitter mellan blockchain-konsensuslagret och applikationslagret som exponeras för slutanvändare.

Protokollet höll en omröstning tidigare i månaden där man frågade samhället var 0x skulle expandera till nästa, vilket gav alternativen Polygon, Solana, Avalanche och Fantom. Av de 21 444 respondenterna röstade majoriteten på över 38% för Polygon.

Det utesluter fortfarande inte andra alternativ eftersom 0x uppgav att det kommer att fortsätta lägga till fler L2-lösningar:

”Under de kommande veckorna kommer vi att fortsätta lägga till stöd för fler L1-kedjor och L2-lösningar och vi ser fram emot att arbeta med fler team som vill hjälpa sina användare att utforska decentraliserat utbyte i denna växande multikedjevärld.”

Polygon har nyligen varit plattformen för ett växande antal protokoll. Till och med Nasdaq sprang en artikel om det i slutet av april och rapporterade att det hämtar andra stora aktörer i blockchain-skalningsutrymmet som Binance Smart Chain.

Den 26 maj rapporterade BeInCrypto att miljardärinvesteraren Mark Cuban hade lagt till Polygon i sin portfölj, vilket gav plattformen och dess inbyggda symbol ännu mer fart.

ZRX, MATIC-prisuppdatering

Den 0x inbyggda token har ökat med 12% under de senaste 24 timmarna på de hausseartade nyheterna och nådde $ 1-nivån igen enligt CoinGecko. Det är fortfarande en lång väg ner från $ 2,33 2021 högt som kom i april, dock.

MATIC, som har varit i brand de senaste månaderna, har ökat 5,4% under den senaste dagen för att nå $ 1,88. Token nådde en heltidshöjd på $ 2,62 den 18 maj och kommer sannolikt att återbesöka det som ska fortsätta.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.Source link